Пила била лекарства - от Нурофенче до Колдрекс. А апаратът

...
Пила била лекарства - от Нурофенче до Колдрекс. А апаратът
Коментари Харесай

Топ юрист: Диона отива в затвора като Токев - взела е не само кокаин, но и марихуана!

Пила била медикаменти - от Нурофенче до Колдрекс. А апаратът на полицията го объркал с дрога - това обясняваше като малоумна Диона, тъй като би трябвало в действителност да си безумен, с цел да си помислиш, че някой ще повярва на тези тъпотии.

И ето на - потвърди се. Не единствено дрегерът, а и кръвните проби на певачката преди часове го потвърдиха - в кръвта й, до момента в който е била зад кормилото, е имало освен кокаин, само че и марихуана. Две в едно. Чудничко!

Може би в този момент Дионка още веднъж ще излезе и ще изясни, че и кръвните проби са комплицирани, а най-после ще се окаже, че просто е пила повечко витамин С... Е, не би! Един от топ юристите на столицата е безапелационен, че певицата ще влезе на топличко, съвсем като Андре Токев, тъй като постъпката й е неоправдаема и грубо рискова за всички на пътя.

" Не съм страна по делото, само че мога да заявя, че в случай че не бъде издадена ефикасна присъда, това ще е казус. Дори една година да лежи, а не три, отново ще прекара време зад решетките. Видяхте какво стана с Токев, който обаче съзнателно одобри наказването си ", сподели специалистът.

Силно се съмняваме обаче Диона да направи същото като Токев. Тя продължава нахално да лъже, да клинчи и да мисли единствено за личния си з@дник.

Инфо: Crimesbg.com

Тагове: юрист Диона кокаин марихуана Андре Токев затвор
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР