ПиксабейЯвно санкциите Магнитски, които изолират от световната финансова система лица,

...
ПиксабейЯвно санкциите Магнитски, които изолират от световната финансова система лица,
Коментари Харесай

ДПС скочи на САЩ: Да си приемат, каквито искат закони там. Но кой им позволява да ги пренасят в България

Пиксабей

Явно глобите " Магнитски ", които изолират от международната финансова система лица, за които има данни, че вземат участие в корупция, сериозно са стресирали Движение за права и свободи.

От партията на Доган намерено скочиха на Съединени американски щати. 

Движение за права и свободи ще внесе искане за чуване на министрите на финансите и стопанската система Асен Василев и Кирил Петков за описите по закона " Магнитски ". Това сподели зам.-председателят на Движението Йордан Цонев в декларация от името на групата в Народното събрание, съобщи Стандарт.

" Къде в " Магнитски е правилото за непорочност до доказване на противното? Къде са изнасянията на доказателства за виновност, къде е отбраната в това дамгосване? Нашите сътрудници от Съединени американски щати могат да си одобряват, каквито желаят закони. Нашето почитание към тях като сътрудници ще продължи и за в бъдеще.

Това е неотменима наша политика, само че за какво и кой разрешава на българското държавно управление да придвижва законодателство на Щатите на българска територия, откакто то не е пренесено на европейската. Кой разрешава това да се случи?

Ние няма да спрем. Следващата седмица ще внесем искане за чуване на финансовия и икономическия министър за описите, на каква основа са направени, въз основа на кой български закон и така нататък и тъй наречените? ", сподели още Йордан Цонев.

 

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР