"Пигмей, предупредих те! През 2013 г. Волен ни убеждаваше да

...
"Пигмей, предупредих те! През 2013 г. Волен ни убеждаваше да
Коментари Харесай

Илиан Тодоров към Волен Сидеров: Пигмей, предупредих те!

"Пигмей, предизвестих те! През 2013 година Волен ни убеждаваше да създадем коалиция с Движение за права и свободи и беше твърдо срещу всевъзможни митинги! Днес обаче поддържа метежниците. Използва мозъците и любовта ни към българите само за персонална полза. Сидеров не е никакъв идеолог на каквото и да било! " - написа във Facebook регионалният шеф на Софияска област Илиан Тодоров към водачът на Политическа партия "Атака ".

Ето какво написа още Тодоров в обръщението си:

„ Планът Сидеров” е моя мисъл и дело. Създадохме го от обич към хората, конструирахме го дружно с моят другар и сътрудник Димитър Димов. Ако не бяхме двамата с Димов, от дълго време нямаше да има Едноличен търговец „ АТАКА – бай Волен”! Нека интелектуалният нарушител Волен, който си приписа нашият труд и осребри нашите фантазии за Родината да го оспори! Той просто ни съобщи и продаде. Измами българите. Преклони се пред Мамона!

Днес, същият подкрепял митингите. А за какво бай Волене беше срещу митингите през 2013г., когато поддържа държавното управление на Пламен Орешарски  Пламен Орешарски Доц. доктор ик. Пламен Василев Орешарски е български финансист, учител и политик. Роден е на 21? Защо се криеше под пластмасовата маса? Надявам се не си не запомнил, когато ти споделих пред 23-ма души, че е полуда да правиш държавно управление с Движение за права и свободи. Златното ти пръстче обаче не ме послуша! Тогава митингите бяха неприятни и неверни, през днешния ден са положителни и верни.

Днес обаче има доста живи хора, които ще потвърдят че дружно с Калина Балабанова те убеждавахме да не подкрепяш Движение за права и свободи. Искахме от теб само нови избори, макар че бяхме определени за депутати. Но ти поддържа Орешарски. За предложенията ти за назначения в това държавно управление ще поговоря, когато още веднъж видя по какъв начин мърсуваш с името ми по жалката ти кабеларка, която се гледа само от Андон кьоравия и Пешо глухият ", написа още Тодоров.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР