Пиенето на кафе в Обединеното кралство вече е по-популярно от

...
Пиенето на кафе в Обединеното кралство вече е по-популярно от
Коментари Харесай

Британците вече пият повече кафе, отколкото чай

Пиенето на кафе в Обединеното кралство към този момент е по-популярно от обичайна консумация на чай, демонстрират нови изследвания.

Британците пият кафе по-редовно, в сравнение с чай и харчат повече за кафе, в сравнение с за чай, когато пазарят хранителни артикули, до момента в който кафенетата не престават да се радват на " взрив " от клиенти, съгласно световното потребителско изследване на Statista, поръчано от компанията Kantar, която следи настройките на потребителите и търговията на дребно.

Около 63 на 100 от интервюираните потребителите споделят, че пият постоянно кафе, до момента в който 59 на 100 пият постоянно чай. Повече от 533 милиона опаковки кафе са закупени в супермаркетите през годината до март тази година, спрямо 287 милиона опаковки чай.

Според Британската кафе асоциация британците пият към 98 милиона чаши кафе всеки ден.

Ейди Смит, специалист по храните, споделя за вестник " Таймс ": " Истината е, че чаят остарява. Докато страната явно към момента го приема, кафето просто носи спомагателна доза неспокойствие. Всичко, което би трябвало да извършите, е да влезете в Гугъл Maps и да напишете " кафене " против " магазин за чай ", с цел да видите забележителните разлики ". 

Ейди Смит добавя: " Също по този начин има толкоз доста неща, които можете да извършите с кафето. Възможността да се сервира по толкоз доста способи с толкоз доста вкусови вариации и с такавакреативност е довело до приемането му на толкоз високо равнище ".
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР