Пичове, не е възможно да стане по-друг начин. Не е

...
Пичове, не е възможно да стане по-друг начин. Не е
Коментари Харесай

Хаджигенов вижда бъдещето като експертен кабинет и настоя, че без разговори няма бъдеще

Пичове, не е допустимо да стане по-друг метод. Не е наложително обаче политически и партийни водачи да вземат участие в експертно правителсво. Това съобщи юрист Николай Хаджигенов в отговор на въпрос на " Неделя 150 ", че може да не обича Движение за права и свободи, само че не може да ги заличи и ще би трябвало да се работи и с тях за бъдещето на България.
За него, няма значение кой от кое място е, при експертен кабинет, който работи на основа на ясно подкрепена стратегия от цели. Хаджигенов вижда такова държавно управление да е от специалисти, по опция отвън политическата сфера, и да работи по авансово утвърдени цели – първи измежду тях е правосъдната промяна и промяната на прокуратурата, за представителя на „ Изправи се! Мутри вън ”.
 Хаджигенов за предварителните изборите: Ние се бием, когато би трябвало Хаджигенов за предварителните изборите: Ние се бием, когато би трябвало
11 юли е чудесна дата. Изборите са тип борба – ние се бием не, когато сме подготвени, не когато ни се желае, не когато Ретроградният М...
Някой да каже на Слави, че това не е народна власт – не е народна власт, когато някой ти каже какво да правиш, заключи Хаджигенов, сравнявайки Трифонов с Бойко Борисов, който виждал демокрацията като това да каже всички да носят „ зелени гащи ”. За Хаджигенов, въпросите от референдума на Слави Трифонов преди 5 години за били дефинирани безобразно и в случай че в този момент бъде извършено такова допитване, резултатът няма да е същият.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР