Пиърс Броснан и Кийли Смит са сред най-харесваните холивудски двойки.

...
Пиърс Броснан и Кийли Смит са сред най-харесваните холивудски двойки.
Коментари Харесай

Как изглежда големият син на Пиърс Броснан и Кийли Смит

Пиърс Броснан и Кийли Смит са измежду най-харесваните холивудски двойки. Те са дружно към този момент от цели 30 години и по всичко проличава, че бракът им е в действителност постоянен. Двамата са родители и на две деца - това са синовете им Дилън и Парис.
 Пиърс Броснан и Кийли Смит - по какъв начин двамата са все по този начин влюбени след 22 години брак
22 години благополучен брак - каква е тайната на Пиърс Броснан и Кийли Смит

Нещо повече от сродни души

По-големият, Дилън, е отпразнувал рождения си ден по-рано тази седмица и по този мотив майка му Кийли Смит е качила поредност от негови фотоси и общи фамилни фрагменти.

На първата от фотосите в Instagram профила ѝ ги виждаме двамата прегърнати. Следващите два фрагмента пък ни демонстрират по какъв начин е изглеждал първородният наследник на артиста като дребен, а пък тези по-нататък - към този момент като по-голям.

На предпоследната фотография пък се е събрало цялото семейство. Видимо благополучен,  е прегърнал брачната половинка си, а до тях са застанали момчетата им.

" Честит 27-ми рожден ден на най-милия, гальовен и необикновен човек. Толкова съм горда, че съм твоя майка, Дилън Броснан. Благодаря ти, че ме взе на това феноменално странствуване, наречено майчинство. Обичам те до луната и назад... с цялото си сърце ", написа  към поста си.

Пиърс Броснан също е отбелязал рождения ден на сина си в своя Instagram профил, с колаж от фотоси, към които написа:

" Честит 27-ми рожден ден, Дилън, доста те обичам, скъпи сине, ти изпълваш живота ни с обич ".

За Дилън Броснан знаем, че е модел и музикант. Образованието си той приключва през 2020 година Миналата година пък продуцира къс филм за кариерата и, написа Hello.

В изявление за E! News пък Дилън и Парис описват повече за взаимоотношенията с татко им. По думите им точно той им е оказал помощ доста да проправят личните си пътища в промишлеността.
 Пиърс Броснан заловен в крачка за нарушаване на разпоредбите в националния парк Йелоустоун
Когато и Пиърс Броснан наруши закона

За какво артистът ще би трябвало да се оправдава

" Мисля, че би трябвало просто да сме признателни за това, че сме благословени. В края на деня просто сме признателни, че сме тук. Дилън е необикновен музикант, аз рисувам сега, тъй че действаме. Вършим си нещата ден след ден ", споделя Парис Броснан.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР