Пиарка като истинска лъвица си е взел Кирил Петков. Новият

...
Пиарка като истинска лъвица си е взел Кирил Петков. Новият
Коментари Харесай

ЕКШЪН: Частен детектив пита Киро защо бърка под полата на Лена. Пиарката скочи като лъвица

Пиарка като същинска лъвица си е взел Кирил Петков. Новият сив кардинал на „ Промяната “ Константина Маркова се хвърли самоотвержено да го брани от неуместни въпроси за парапетния скандал с Лена Бориславова в Стара Загора през вчерашния ден, оповестява ПИК.

Какви ги е правил някогашният министър председател, по това време длъжностен министър на стопанската система, с амбициозната юристка в частната столична Airbnb квартира, го попита старозагорецът Борислав Недев.

Бившият служител на реда и частен детектив под Аязмото културно изчака Петков да даде авансово уговорено изявление пред една-единствена телевизия, след което го приклещи с въпроси за въглищната енергетика, осигуряващи хиляди работни места на хората на хората в района.

Странно за какво водачът на „ Промяната “ упорства в диалога си с Недев да не бъде записван, откакто към този момент е изрекъл комфортните неистини пред тв камерата. В противоположен случай отхвърля да дава отговор на въпросите му.

На включена камера Недев съумява да пита Петков за връзките му с някогашния шеф на кабинета си: „ На видеото с Лена Бориславова се виждат един фрагменти, не желая да ги коментирам… Но, в случай че е правилно, че има нещо такова, обикновено ли е да я назначавате на такава служба, в случай че имате персонални връзки с нея? “, пита будният жител.

Прелюбодеец Киро обаче се прави на Джон Траволта и кара събеседника си да го гледа в очите, като в това време го упреква, че е взел пари, с цел да му зададе въпроса за парапетния скандал.

Стига се до там, че Борислав Недев, а не пишман политикът Петков, възнаграждавал любовницата си с тлъсти държавни възнаграждения, е виновникът за фурия на страната. „ Не ви ли е cpam, бe, чoвeк… Гледайте ме в очите… Заради хора като вас, на които ви заплащат, България се намира в това състояние “, ръси „ остроумия “ обърканият от въпроса Петков.

В този миг в защита се хвърля саможepтвено и Ина Маркова, някогашен пиар на БТВ, вадейки наличния си „ военен “ боеприпас: мобилния си телефон, с цел да снима с него наглия заралия, дръзнал да пита началника й за какво бърка под полата на Бориславова.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР