Пиар специалистката на хитови холивудски продукции у нас и филмовата

...
Пиар специалистката на хитови холивудски продукции у нас и филмовата
Коментари Харесай

Бившата на Дейвид Варод си хвана младо лъвче

Пиар специалистката на хитови холивудски продукции у нас и филмовата продуцентка Татяна Педерсен проговори за първи път пред списание LOVE style за любовта си с младия футболист Живко Атанасов. Тя се раздели с бащата на щерка си Оделиа Дейвид Варод, само че причина за това не е играчът на италианския тим „ Витербо”.

„ С Живко се запознахме в Hyatt Regency в Белград на 31 декември и посрещнахме дружно 2018-а с общи другари. За двамата беше обич от пръв взор. Буквално от момента, в който се видяхме, ние не сме спрели да се търсим, да желаеме да бъдем дружно. Той направи първата крачка по обаятелен и неналожителен метод. Всъщност това евентуално е била ориста или някаква друга мощ, която ни събра. Ние сме сродни души и го разбрахме в първата секунда, когато се погледнахме.



Между нас имаше някакво мощно привличане, нещо което не може да се изясни. Веднага и на двамата ни беше ясно, че не желаеме и не можем да бъдем разграничени. Изпитвам признателност към Вселената, че ми разрешава да бъда щастлива и обичана от най-прекрасния мъж”, споделя Педерсен.
С Живко имат разлика във възрастта, като той е много по-млад от нея. В първия миг не обърнали внимание на това, тъй като усетили, че са един за различен, макар разликите.

Татяна е в прелестни връзки и с неговата майка – олимпийската шампионка Йорданка Донкова, която я приела извънредно топло през цялото време и през днешния ден двете дами се схващат отлично. А дали Татяна и Живко към този момент нямат по-сериозни проекти за брак и дете?
„ Да, желаеме дете. Толкова съм щастлива, че Живко няколко пъти ме попита непринудено и сантиментално дали желая да се омъжа за него. Никога не съм вярвала, че ще искам брак и изключително църковен, само че той е моят мъж, аз го знам и желая да се оженим. Имаме си към този момент кум и кума, оставям на него да реши къде, по кое време и по какъв начин. Той е мъжът, дано ме изненада”, изяснява Педерсен.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР