ПГ на ГЕРБ започва събиране на подписи с искане за

...
ПГ на ГЕРБ започва събиране на подписи с искане за
Коментари Харесай

ГЕРБ и БСП влязоха в спор за исканата оставка на Валери Жаблянов

ПГ на ГЕРБ стартира събиране на подписи с искане за оставката на депутата от Българска социалистическа партия Валери Жаблянов като зам.-председател на Народното събрание. Това съобщи в декларация от името на групата депутатът от ГЕРБ Тома Биков . Той сподели, че Жаблянов редовно нарушава правилника на Народното събрание.
 
" От 5-6 месеца сме очевидци на редовно разрушение на значими политически консенсуси за цялата страна. В това число, договорът за добросъседство с Македония ", разяснява Биков. По думите му, персоналното мнение един народен представител може да показва, когато е в залата като народен представител, само че когато е зам.-председател на Народното събрание, той съставлява цялото заседание.
 

Жельо Бойчев от Българска социалистическа партия съобщи в отговор, че с тематиката за оставката на Жаблянов от ГЕРБ се пробват да изместят действителни проблеми в българското общество , като да вземем за пример за достъпа на български жители до здравна помощ.
 
 БГНЕС, списък

" С опита да ни върнете обратно в историята се пробвате да избягате от този спор, обърна се той към ръководещите. Бойчев цитира писмо на шефа на НЗОК до Народното събрание, в което се показва, че има потребност от актуализация на бюджета на касата със 140 млн. лева Разбирам, че ще бягате от този спор, тъй като носите отговорност за положението на здравната система, само че няма да ви позволим ", сподели Бойчев.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР