Овните завоюват симпатии, раците – готови за критика (Хороскопът)ОвенИзбягвайте нововъведенията

...
Овните завоюват симпатии, раците – готови за критика (Хороскопът)ОвенИзбягвайте нововъведенията
Коментари Харесай

Овните завоюват симпатии, раците – готови за критика

Овните завоюват благосклонности, раците – подготвени за рецензия (Хороскопът)Овен
Избягвайте нововъведенията и предпочетете старите и тествани начини за деяние. В живота Ви се подреждат обстановки, при които е значимо да на нарушите естествения ход на събитията, а всички дейни дейности биха довели най-много до отрицателни резултати. Проявете въздържаност и мъдрост, а те ще Ви оказват помощ да не станете жертва на машинация, и да не попаднете под въздействието на егоистични и недобросъвестни хора. След обяд, с помощта на нарастналото си омагьосване, без труд ще завоювате благосклонностите на тези, които са във Вашето обграждане. За тогава планирайте сантименталните си срещи.

 
Телец
Ще бъдете склонни през днешния ден да си причинявате душевна болежка, и то – изцяло умишлено. Всъщност, не е зле да се постараете, да не злоупотребявате с това мощно средство, тъй като другояче болката може да се трансферира и на Вашия обичан човек, което е изцяло безсмислено.
Близнаци
Днес природата ще се окаже срещу Вашите връзки. Метереологичното време по никакъв метод няма да способства за сантиментални разходки и буйни самопризнания в обич, само че и няма да Ви даде опция да се концентрирате един в различен: нещо непрестанно и наложително ще Ви отвлича. Затова, в случай че има опция да не излизате от къщи, не го правете…
Рак
Днес би трябвало да сте подготвени за рецензия. Предстои Ви да чуете не малко неприятни забележки. Ръководството е настроено към Вас напълно не благосклонно, тъй че не би трябвало да се впечатлявате, че всички Ваши неточности ще бъдат видяни и оценени, а някои от тях може да повлекат след себе си и съществено финансово наказване. Затова пък в връзките с околните проблем няма да има: през днешния ден ще се наслаждавате на всяка минутка, прекарана в компанията ма скъпите хора. Това е отличен ден за развлечения, разходки и деен отдих.
Лъв
В най-неочаквания миг ненадейно експлоадиране на яд може да промени хода на диалога, който е почнал със спокоен и благосклонен звук. Затова в случай че желаете да оправите всичко, проявете повече такт и дипломатичност, с цел да успокоите всички участници в беседата. Затова се постарайте в детайли да обясните, какво в действителност сте имали поради. Ще можете да насочите нещата в нужната посока, а и небесата са настроени прекомерно позитивно към Вас.
Дева
Днес Вашият обичан човек доста забавно ще Ви споделя за неща, които безусловно не Ви интересуват и то до последна степен безинтересни, че дори ще се учудите, разбирайки, че това са неща, за които може да се научи нещо. И за какво Вашата половинка не Ви е била в миналото преподавател?
Везни
Направили сте всичко, което е било по силите Ви. И дори доста добре знаете, че не бихте могли да извършите нищо повече за решение на този спор. А и Вашата половинка прелестно схваща това. Нужна ви е трета страна, която да се намеси в ставащите сътбития и нещо да промени. Възможно е и смяната да не е в вярната посока… Това ще стане през днешния ден и по тази причина бъдете подготвени за всичко.
Скорпион
Внимателно подбирайте сътрудниците си. Сред тях може да се окажат хора, които са в положение да Ви навредят. Оставете настрани професионалните и персоналните упоритости през този ден. Не бихте могли да ги удовлетворите и по тази причина не се отчайвайте, в случай че нещо не се получи по този начин, както сте го очаквали. Вие просто вършете своето. Възможно е обостряне на връзките в работния колектив или в фамилната среда, като нещата може да доближат сериозна точка. Не забравяйте, че справедливостта и уважението към закона в този миг са за предпочитане пред багра без правила. Бъдете деликатни, с цел да не би (ако се стигне до битка), в разгара на борбата да издадете своите секрети.
Стрелец
През целия ден ще бъдете привлечени от някаква загадъчност. От сутринта ще се стремите да не стават дейностите Ви обществено притежание. Не че няма да имате предпочитание да споделите с другари, само че няма да започнете да разгласявате концепциите си за всичко и пред всички. През втората половина на деня ще Ви се прииска, да скриете от страничните хора своите усеща, усещания, благосклонности и прекарвания. Не е изключена загадка любовна среща, или присъединяване във финансова спекулация.
Козирог
През този ден ще Ви бъде много мъчно да привлечете вниманието на противоположния пол, даже и да сте стилно облечени и с идеална прическа. Ако пък Вашия външен тип е доста ексцентричен и провокативен, напълно не може да се надявате на утвърждение и внимание…
Водолей
Очаква Ви смяна в работата. Възможно е да получите покачване или предложение от конкурентна компания, от което не бихте могли да се откажете. Или пък ще се появи опция да започнете собствен личен бизнес. Каквото и да се случи, това е Вашия късмет да започнете всичко от начало, та по тази причина се отърсете от скромността, и се съгласете на това, което Ви предлага живота. Разбира се, за нищо няма цялостна гаранция, само че си заслужава да поемете риск, с цел да започнете да си пробивате път към върховете.
Риби
Определете своите цели и строго се придържайте към тях. Възможно е някой на работата, в компанията или в къщи, да претендира за Вашето свободно време, за Вашите стремежи, или да изпитва Вашето самообладание. У Вас може да възникне прелъщение да отговорите със единодушие и да изчакате, с цел да видите какво ще стане, само че и не се опасявайте да се откажете, в случай че това е нужно. Помнете, че нерешителността няма да помогне да постигнете поставените цели.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР