ПГ на ГЕРБ-СДС предлага проект за решение за определяне на

...
ПГ на ГЕРБ-СДС предлага проект за решение за определяне на
Коментари Харесай

ПГ на ГЕРБ-СДС предлага проект за таван от 2.70 лв. за литър гориво

ПГ на ГЕРБ-СДС предлага план за решение за установяване на пределни цени на моторните горива.

Това разгласи ръководителят на ПГ на ГЕРБ Десислава Атанасова в Народното събрание.
„ Предлагаме на сътрудниците от всички парламентарни групи да обсъдим решение, с което да задължим Министерския съвет да вкара механизъм за установяване и използване на пределна цена в размер от 2.70 за литър за следните моторни горива: Бензин А95, дизелово гориво и метан “, сподели Атанасова и акцентира, че в миг на рецесии Народното събрание би трябвало още веднъж да вземе самодейността, която липсва при решенията на Министерски съвет.
Десислава Атанасова посочи, че предлагането е пределните цени да бъдат в действие от месец август до края на тази година.
„ Правителството е несъответстващо и се постанова Народното събрание да взима решенията “, също посочи националният представител Делян Добрев. Според него по-високата цена на горивата ще коства на българските жители 3,5 милиарда лева „ Очевидно е, че проблем има, а държавното управление не желае и не може да се оправи с него, безапелационен бе Добрев.
Относно връчването на втория мандат за сформиране на държавно управление в границите на 47-то Народно заседание Десислава Атанасова удостовери, че от партията са получили покана от президента. „ Ще върнем незабавно мандата и няма да излъчваме министър-председател. Ще участваме в съвещания, когато президентът ни покани“, осведоми Десислава Атанасова.
Относно оповестените през днешния ден резултати от експертизата в Европарламента, която откри, че фотосите с кюлчета и пари, снимани в резиденция „Бояна“, са манипулирани, Томислав Дончев бе безапелационен, че истината рано или късно става ясно.
„ Единственото,за което се двоумя е, дали истината е излязла рано или е излязла късно. Впрочем чакам всички неистини и клюки, с които бяхме удряни през последните две години, колкото може по-скоро да бъдат разобличени. Защото заради безпомощността на другите политически сили, които години наред не успяваха да ни победят в почтена политическа конкуренция, в един миг се стигна до потребление на такива способи. Искрено се надявам това да е единствено началото “, изрази вяра Томислав Дончев.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР