ПФК Локомотив (Пловдив) започва от днес записванията и продажбата на

...
ПФК Локомотив (Пловдив) започва от днес записванията и продажбата на
Коментари Харесай

Локо стартира продажбата на членски карти от днес

ПФК Локомотив (Пловдив) стартира от през днешния ден записванията и продажбата на членски карти. Цената им ще бъде 5 лв., като за пенсионери ще се продават на 3 лв., а за възпитаници – на 2 лв.. Формуляри за поръчка ще има във почитател магазина, а от на следващия ден и в администрацията на стадион “Локомотив”.
" Уважаеми локомотивци,

ПФК Локомотив Пловдив стартира от през днешния ден записванията и продажбата на членски карти. Цената им ще бъде 5 лв., като за пенсионери ще се продават на 3 лв., а за възпитаници – на 2 лв.. Формуляри за поръчка ще има във почитател магазина, а от на следващия ден и в администрацията на стадион “Локомотив”.

Важно конкретизиране е, че възпитаници и пенсионери би трябвало да показват удостоверяващ документ, с цел да закупят карта от 2 и 3 лв..

Членските карти са метод на официализирането на всеки един последовател. Те няма да заместват абонаментните карти, които би трябвало да бъдат закупени настрана.

С тази карта всеки ползвател ще има 20% понижение от билетите за домакинските мачове на волейболния ПСК Локомотив, който приема своите дуели в зала “Сила” ", оповестяват " смърфовете ".

efbet Лига 9 кръг, вторник 20 октомври  Локомотив (Пловдив) 17:30предстои  Арда (Кърджали)
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР