ПФК Берое алармира обществеността за действията на г-н Кашай и

...
ПФК Берое алармира обществеността за действията на г-н Кашай и
Коментари Харесай

Берое също подкрепи Ботев за оставка на Кашай, аламираха за цялостна промяна в съдийската комисия

ПФК Берое сигнализира обществеността за дейностите на господин Кашай и съдийските наблюдаващи преди не толкоз дълго време, както и споделихме нашите визии по отношение на тяхната активност. Тогава зададохме съответни въпроси, на които не бе отговорено на конференцията, която господин Кашай даде за представителите на медиите. Напротив, ние останахме извънредно разочаровани от неговото пренебрежително държание по отношение на българските клубове и българските публицисти. Възмутени сме и имаме намерение да го кажем и на бъдещата възможна среща с него, която той даде обещание, че ще се състои след привършване на полусезона.
Прочетете още
Ние желаеме и да му зададем въпроси по някои обстановки в срещите на Берое, а освен от определени от него такива, тъй като очевидно, че когато няма ниска оценка от съдийския наблюдаващ той не се интересува и не преглежда тези мачове и противоречивите съдийски отсъждания в тях. Предполагаме, че и съдията от снощния мач с Хебър няма ниска оценка. Неотсъдена дузпа в една среща си е в реда на нещата…

Знаем, че ни предложения да следим работата му, само че ние нямаме опция да отделим една седмица за екскурзия в Унгария, тъй като не можем да си позволим този разход. Ежедневно се занимаваме и търсим благоприятни условия, с които и да заплащаме съдийските такси. Досега не сме виждали господин Кашай, нито неговия асистент господин Ринг на нито един мач на нашия стадион. Може би запознаване с ситуацията по родните футболни терени ще им бъде потребна.

Не клубовете сме назначили господин Кашай, или най-малко ние по този начин си мислим, и няма по какъв начин ние да го освободим с декларация. Той е назначен от БФС, дано те да преценяват дали да бъде освободен. Въпросът за нас не е дали да бъде господин Кашай или не, а кой ще бъде на неговото място, тъй като виждаме, че резултат от поредност „ промени “ няма. Ние не сме за промяна на съответен човек, а за сериозна промяна в българското съдийство. Даваме и съответен образец – в мачовете от детско-юношеския и аматьорски футбол реферите се оценят от делегатите на съответния мач, а не от съдийски наблюдаващи.

Както и в предходната ни позиция подчертаваме, че ощетени има измежду всички тимове и класирането ни сега е отражение на нашите благоприятни условия.

Ние ясно сме изразили своята позиция неведнъж и призоваваме за дейности, а не за футбол с заявления и пояснения по конференции!

 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР