Пфафенхофен. Полицията в германската провинция Бавария е успяла да установи

...
Пфафенхофен. Полицията в германската провинция Бавария е успяла да установи
Коментари Харесай

SZ: Заложническата криза в Бавария – полицията е установила контакт по телефона с мъжа, който държи в плен 31-годишна жена

Пфафенхофен. Полицията в немската провинция Бавария е съумяла да откри контакт по телефона с 28-годишния мъж, който в утринните часове на понеделник взе за пленник 31-годишна жена, работеща в локалната Служба по младежта в градчето Пфафенхофен, оповестява изданието Die Sueddeutsche Zeitung .
Съгласно публикуваната информация, 28-годишният мъж е въоръжен с нож, само че полицията не изключва опцията той да разполага и с огнестрелно оръжие. Той се е барикадирал с дамата в една от стаите на третия етаж на постройката, като щорите в помещението са спуснати, а вратата – заключена. Останалата част от зданието бе опразнено от полицията по-рано през днешния ден.
Властите са подхванали опит да убедят мъжа да освободи служителката на ведомството, само че все още не се оповестява дали напъните им са увенчани с триумф.
Районът към мястото на случая бе отцепен от правоохранителните органи, като на място бе изпратен огромен контингент полицейски чиновници. Властите допускат, че претекстовете за закононарушението са свързани със спор за настойничество.

Превод и редакция: Тереза Герова
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР