Певицата Тейлър Суифт оглави списъка на известни личности, чиито частни

...
Певицата Тейлър Суифт оглави списъка на известни личности, чиито частни
Коментари Харесай

Тейлър Суифт отнесе критики, че с частния си самолет произвежда огромни количества въглероден диоксид


Певицата Тейлър Суифт оглави листата на известни персони, чиито частни самолети са произвели огромни количества въглероден диоксид, оповестява „ Холивуд рипортър “.

Базираната в Обединеното кралство компания за резистентен маркетинг „ Ярд “ (Yard) показа отчет,  който разкрива, че самолетът на суперзвездата е летял 170 пъти сред 1 януари и 19 юли, и е прекарал във въздуха съвсем 16 дни. Общите излъчвания на самолета са били 8 293,54 тона въглерод, което е 1 184,8 пъти повече от общите годишни излъчвания на междинния човек, се споделя в изследването.

Екипът на Тейлър Суифт побърза да отговори на нападките. „ Самолетът на Тейлър постоянно се дава чартърен на други лица. Да се ​​приписват множеството или всички тези пътувания на нея, е очевидно погрешно “, сподели представителят на Суифт, представен от Българска телеграфна агенция. 

За изследването „ Ярд “ употребява данни от Tуитър акаунта @CelebJets, който наблюдава пътуванията на звезди с частен аероплан. Данните са събрани от началото на 2022 година и включват броя на полетите, осъществени от всяка звезда, приблизително време на полет, благи и общи излъчвания въглероден диоксид. 

Други музиканти, които попадат в Топ 10 на листата със звезди, замърсяващи околната среда, са Джей Зи, който заема трета позиция, Блейк Шелтън, на пето място, и Травис Скот на десето.

По-рано този месец Дрейк се разгорещи, откакто @CelebJets заяви, че  той е летял с частен аероплан единствено за 14 минути от Хамилтън, Онтарио, до Торонто. 

Дрейк и Суифт не са единствените звезди, които са подложени на критика поради потреблението на частни самолети. Кайли Дженър неотдавна беше порицана в обществените медии за личния си частен полет от Камарило, Калифорния, до Ван Нуйс, Калифорния.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР