Певицата Тейлър Суифт е културен феномен в САЩ. Според конспираторите

...
Певицата Тейлър Суифт е културен феномен в САЩ. Според конспираторите
Коментари Харесай

Тейлър Суифт - тайното оръжие на Байдън и демократите?

Певицата Тейлър Суифт е културен феномен в Съединени американски щати. Според конспираторите тя в действителност работи за Байдън и Пентагона. Но оттатък налудничавите теории Суифт може да изиграе основна роля за резултата от изборите в Съединени американски щати, написа в коментар на " Дойче веле "

Милиардерът Вивек Рамасвами, който е прочут покровител на Тръмп, си пада по тайните теории. Бившият претендент за президентската номинация на републиканците твърди, че щурмът на Капитолия през 2021 година е въодушевен от ФБР, а ограниченията против опазването на климата са по-голямо зло от климатичните промени.

Що се отнася до Тейлър Суифт и нейния сътрудник - футболната звезда Травис Келси - Рамасвами също има какво да каже. " Вече се запитвам кой ще завоюва Супербоул ", написа Рамасвами неотдавна в платформата Х. " И се чудя дали тази есен ще има огромна акция в поддръжка на президента от някоя културно прехвалена двойка. "

Опасенията на Рамасвами се споделят и от други републиканци - в обществените мрежи е цялостно с постове, които считат, че резултатът от най-важния фатбулен мач в Америка в средата на февруари е контрактуван от дълго време. Отборът на колегата на Суифт " Канзас сити чийфс " щял да завоюва, вследствие на което въздействието на поп иконата ще се усили. А тя щяла да го употребява, с цел да помогне за изборната победа на Байдън.

Суифт като скрито оръжие на демократите? Десният почитател на тайните теории Джак Пособик от дълго време поддържа тази теза. " Те са подготвени да употребяват Тейлър Суифт против Тръмп и Байдън ", съобщи неотдавна той в своя подкаст. Демократите желали да накарат милиони почитатели на Суифт да отидат до урните. " Тогава ще видите ", споделя Пособик.

Певицата работи за Пентагона?

Според една от тайните теории Суифт работи в действителност за министерството на защитата и Пентагонът я употребява като оръжие в психическата война. Всичко това се пропагандира и от телевизия " Фокс нюз ". Едно от водещите им лица - Джеси Уотърс - твърди, че доказателство за това е събитие на военното министерство отпреди четири години, в което Суифт била посочена като авторитетна инфлуенсърка против дезинформацията. Уотърс стига до извода, че Пентагонът се пробва да се възползва от Суифт, което ведомството изрично отхвърля.

" Защо Тейлър Суифт е на всички места? ", пита водещият Джеси Уотърс и спекулира, че тя скрито работи за Пентагона и НАТОСнимка: Fox News/X
По-либералните елементи от американското общество се отнасят към тези теории с подигравка. " Правилно ли разбирам? Същите хора, които мислят, че Джо Байдън е дементен, имат вяра също, че той е създал брилянтен подъл проект за потреблението на Супербоул, посредством който най-голямата поп звезда в света да хипнотизира 11-годишните си почитатели по този начин, че те да гласоподават за него? ", попита телевизионният водещ Джими Кимъл. " Да, това несъмнено е свястно ", прибавя Кимъл саркастично.

Как може Суифт да повлияе на изборите

Страхът в лагера на Тръмп от въздействието на Суифт обаче не е изцяло голословен - 34-годишната звезда нееднократно е подлагала на критика остро някогашния президент. Тя поддържа Байдън още на изборите през 2020 година. Данните на списание " Нюзуик " пък сочат, една трета от американците под 35 години биха се вслушвали в съвета на Суифт за идния избор.

Поради това екипът на Байдън се пробва интензивно да завоюва певицата за своята идея, писа неотдавна " Ню Йорк Таймс ". Тя е извънредно известна в Съединени американски щати, а последното ѝ турне даже имаше съществени резултати върху американската стопанска система, отбелязва " Файненшъл Таймс ". Освен това аудиторията ѝ е многолика. Тя " обгръща демократи и републиканци, хора с високи и ниски приходи, хора от всички етноси и е съсредоточена в предградията, където се печелят и губят избори в Съединени американски щати ", обобщава изданието. Суифт стартира кариерата си като кънтри певица, което я прави още по-привлекателна за част от републиканците. Но дали Суифт ще поддържа публично Байдън още не е ясно.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР