Певицата споделя, че заради любовта си забравя за Х Фактор,

...
Певицата споделя, че заради любовта си забравя за Х Фактор,
Коментари Харесай

Жана Бергендорф Вцепени Зрителите. Скандалната Певица Разкри През Сълзи За Голямата Си Любов: Той Умря!

Певицата споделя, че поради любовта си не помни за Х Фактор, за работата си. " Заради това изгубих и самочувствие. Много неща... Когато се превърнеш в черната овца, всички ти обръщат тил ", споделя Жана и прибавя: " Сега към този момент се отдалечих от по този начин наречената обич. Вече не съществува за мен. Съжалявам за нея. Бяха ме излъгали или аз бях излъгала себе си... Сега към този момент това няма значение. Сега съм щастлива и свободна жена, човек, който има време за музиката, за детето си и за себе си ".

Певицата разкрива, че " огромната й обич " завършила преди три месеца. Всички нейни другари я разубеждавали - махни се, не е за теб. Но Жана слушала единствено себе си. " Не желая нито да го виждам, нито да го слушам. За мен той към този момент не съществува. Той умря ", сбита е тя.

Жана споделя и за първия си арест преди две години. Двамата се сбили, откакто Лео я обидил. " За това влязох за първи път в полицията... А на него му поисквам, когато още веднъж има връзка с някоя жена, да не прави същите неточности, които е правил с мен ".

Певицата споделя, че протегнала ръка за пръв път към дрогата на 29 години. " Чувствах се доста самотна. След като се разделих с него... Всички вести и медии крещяха - Жана Бергендорф е наркоманка, лъжкиня ".

" Аз си разреших да падна. Психически, физически. Не го поисквам и на най-големия си зложелател това, което изпитах ", не крие сълзите си Жана. " Бях предадена, от хората, които ми бяха най-близки. Но не се срамя от това. Никой не е застрахован в този живот. Дори след тези проблеми, които имах с дрогата..., аз си предизвиках доста проблеми. Главата ми беше изтръпнала. Беше ме доста боязън и си представях по какъв начин синът ми е пред мен, споделях си: " Голям съм простак! Как можах да си го причиня ". А най-голямата ми виновност беше, че обикнах. От пръв взор. Наистина доста го обикнах! ".

Певицата е безапелационна - страхът убива. А приятелите - са се трансформирали в предатели: " Най-големият изменник бях аз към себе си. От мен ме заболя най-вече. Другите си потеглят, аз оставам ".
Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР