Певицата Сантра за първи път официално говори за бременността си.

...
Певицата Сантра за първи път официално говори за бременността си.
Коментари Харесай

Сантра най-после проговори за бременността си и разкри интересни неща за таткото

Певицата Сантра за първи път публично приказва за бременността си. В момента тя е в седмия месец, само че отхвърля да разкрие пола на бебето, което чакат с обичания си Кристиян. " Каквото и да е, ще се разбере ", отговори в рима нахаканата изпълнителка в първото си изявление по тематиката по Нова телевизия. Часове по-късно тя сподели и фотосесия в персоналния си профил в инстаграм с огромния стомах, който криеше по време на присъединяване си.

" Ставам все по-спокойна и виновна. А бях човек, който беше главно фокусиран в работата. Сприхава съм, сложен темперамент съм. Има я хулиганката в мен. Но това което сега се случва, по-скоро майчинския инстинкт надвива. Но природата го е измислила добре, подчинява те и ти споделя, че в този момент има по-важно нещо от това, което си мислил, че е било до през вчерашния ден ", описа за смяната в живота си Сантра пред Мон Дьо.

Изпълнителката на " Без теб " не разкри изключително доста за обичания си мъж. " Не е боксьор - множеството от нещата, които се пишат за него са погрешни. Той не желае да е център на внимание. Появи се изненадващо в живота ми. Беше гръмко, с сила, омагьосване, пристигна и ме завладя. Аз съм много сложен човек за завземане. Хареса ми, че е един от дребното хора, които съумя да ме усмири. Представи си, аз бях един необязден кон, който не се подчинява елементарно ", описа още брюнетката и добави още: " Той е невъздържан, сериозен мъж, виновен и друг ", споделя певицата, представена от Хотнюз.

В началото връзката й с Кристиян била много бурна и с доста кавги, имало и разлъка, само че както Сантра споделя " сред нас в действителност има обич и това надви ".

" Първата загуба в живота ми е когато родителите ми се разделиха. Тогава бях на 12. Това е загуба на семейство. Баща ми стартира друго семейство и това беше тежко прекарване за мен. Остави боязън да усетя страстта още веднъж ", призна още тя и добави: " Не знам дали съм му дала прошка, в никакъв случай не съм се замисляла за това. Но пък съм имала шанса татко ми да се грижи за мен, само че пък на едно дете е мъчно да му обясниш такава обстановка. Приема го много прочувствено. След това станах доста недоверчива, връзките ми станаха сложни, имах боязън от обвързване ", изповяда се още надарената дама.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР