Певицата сама се похвали, че след излизането си от шоуто

...
Певицата сама се похвали, че след излизането си от шоуто
Коментари Харесай

Всички В Къщата Й Се Смяха, Но Сега Им Счупи Главите! Луна Тръгна Със Сина На Най-Богатия Българин! Купи И За Нг Бяло Порше Самият

Певицата сама се похвали, че след излизането си от шоуто си хванала ново гадже. Чалгаджийката със залязваща кариера единствено показа, че леглото й топли сина на най-богатия българин.

„ Сами се сетете кой е той. Аз няма да кажа нищо повече ”, в типичния си жанр съобщи фолк фурията.

Досега гаджетата на изпълнителката на „ Бягайте, крачета ” бяха постоянно доста богати, единствено че на напреднала възраст. Вероятно в този момент Луна е решила да ги подмени с по-млади мъже.

В момента певицата се подвизава в хотел. Тя изостави къщата си, тъй като тълпи почитатели и фенове я причаквали пред дома й. Сред тях били и репортерите на „ Господари на ефира ”.

Припомняме, че те връчиха на поп фолк дивата златен скункс. Причината бе скандалното държание на Луна в Къщата, като не спираше да пили нервите на останалите съквартиранти.

Освен това тя провокира физическа кавга и Големия брат я изгони дни преди края на шоуто. Тя обаче не падна по тил. А осведоми, че им приготвила изненада-статуетка на „ Розов гларус ”.

Луна се похвали още, че всяка заран и вечер приятеля й подарявал луксозен букет от бели рози, написа разкрития.ком. Дори купил зимна градина и наел градинар, с цел да се радва на цветята неговата другарка. А за нова година й подарил бяло „ Порше ”.

На кормилото на лъскавото возило даже гравирал „ Луна президент ”. От хотела пък й обезпечили, за тузарската кола, специфичен водач с фуражка и бели ръкавици.
Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР