Певицата Риана сподели първите кадри на момченцето ѝ, което посрещна

...
Певицата Риана сподели първите кадри на момченцето ѝ, което посрещна
Коментари Харесай

Риана показа за пръв път бебето си. Малкият е същинско слънчице!

Певицата Риана показа първите фрагменти на момченцето ѝ, което посрещна с приятеля си A$AP Rocky през май 2022 година Бебето, чието име към момента не е оповестено, очевидно се е метнало на надарената си майка, тъй като единствено за няколко секунди може да те накара да се влюбиш в него. 

В първото ѝ малко видео, споделено в обществената мрежа TikTok, Риана ни показва как мъникът прави сладки физиономии, гука и се прозява. Момченцето, настанено на бебешка седалка в колата, се усмихвана на майка си, а тя му се радва. 

hacked

От People потвърдиха през май, че изпълнителката на песента " Diamonds " и рапърът A$AP Роки, и двамата на 34 години, са посрещнали първото си бебе дружно. По това време източник, непосредствен до двойката, показа, че новите родители са вкъщи в Лос Анджелис с бебето: " Риана се оправя добре. Те са доста разчувствани да станат родители. Риана към този момент е прелестна майка ".
                             

По време на бременността си Риана показва емблематични фешън решения за бременни , които постоянно излагаха на показ голото ѝ коремче. По време на събитие на марката ѝ Fenty Beauty в Лос Анджелис, певицата сподели пред People, че е било „ занимателно “, само че и „ предизвикателно “ да си играе с модата, до момента в който е бременна. 

„ Наслаждавам се, че не би трябвало да се тормозя да прикрия корема си. Ако се усещам малко пълничка, все едно, каквото и да е! Бебе е! “ - сподели тя.

По-късно певицата за разказа шеговито сина си: „ Той е занимателен, благополучен е – и е пълен! “
 Кой сподели, че бременните дами не са секси? Риана трансформира стилните закони  Кой сподели, че бременните дами не са секси? Риана трансформира стилните закони  Кой сподели, че бременните дами не са секси? Риана трансформира стилните закони  Кой сподели, че бременните дами не са секси? Риана трансформира стилните закони
 
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР