Певицата Пинк се опълчи на гневните коментатори в социалните мрежи,

...
Певицата Пинк се опълчи на гневните коментатори в социалните мрежи,
Коментари Харесай

Пинк боядиса косата на дъщеря си в знак на протест

Певицата Пинк се опълчи на гневните коментатори в обществените мрежи, като разгласява фотоси по какъв начин боядисва косата на 8-годишната си щерка Уилоу в синьо. Трикратната носителка на „ Грами “ се разпалва против острите рецензии по адрес на Джесика Симпсън, която стана обект на обиди, откакто разреши на щерка си да „ оцвети “ краищата на косата си в розово, с цел да наподобява повече на героинята на Дав Камерън в „ Наследниците “.

„ Изобщо не ми харесва. Новият цвят я кара да наподобява по-стара за възрастта й “ и „ Не е ли прекомерно млада, с цел да се боядисва “ гласят част от мненията по адрес на 7-годишната наследничка на Симпсън.

Чух, че хората са били потресени от Джесика Симпсън за това, че е разрешила на щерка си да се боядиса. Затова взехме решение да покажем какво сътворихме ние през вчерашния ден

написа изпълнителката на So What в Инстаграм под фрагментите с новата прическа на Уилоу. Пинк забрани мненията под обявата си с хаштага: „ О виж, мамо, няма мнения “.

Това не е първият път, в който Пинк недоволства от „ родителските препоръки “, с които почитателите подлагат на критика известните персони по отношение на метода, по който отглеждат децата си. През месец април певицата даде поръчка, че повече в никакъв случай няма да разгласява фотоси на наследниците си. Повод за това даде пеликан, влетял в дома й. На споделен от случая фотос синът й Джеймсън, който е на 2 години, не носи памперс. Това предизвикало почитателите й да напишат редица гневни мнения поради обстоятелството, че Пинк качва наследника си гол. Част от тях даже заплашили, че ще подадат недоволство против нея.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР