Певицата Мария Илиева не спира да работи, макар че вече

...
Певицата Мария Илиева не спира да работи, макар че вече
Коментари Харесай

Бременната Мария Илиева зарязана от годеника си

Певицата Мария Илиева не стопира да работи, въпреки че към този момент е в напреднала бременност.

Покрай коледните и новогодишните празници програмата й е запълнена и не й остава никакво време за отмора, писа „ Уикенд “.

Според осведомени последните дни на месец декември изпълнителката ще прекара без обичания си мъж. 27-годишният й избраник Георги Михайлов е отпътувал за Съединени американски щати, където от години живее фамилията му. Той предпочел да се види с роднините си в слънчева Флорида, вместо да бъде до жена си, която нон стоп бъхти по участия и мръзне в студена София.

Хора от обкръжението на Мария настояват, че тя също имала предпочитание до пътува до Америка и да се запознае с бъдещите си свекъри, само че защото е в напреднала бременност, лекарите й забранили да лети със аероплан на такова далечно разстояние. Георги обаче не се съобразил с ситуацията на половинката си и небрежно стегнал куфарите за Маями, където сега се радва на хубаво и топло време. Докато Михайлов събира загар по локалните плажове, половинката му ги гледа единствено на фотоси, защото няма опция да пътува с него.

В музикалните среди се шушука, че връзките на влюбените не били толкоз гладки, колкото се пробва да ги изкара Мария. Откакто носи дете в утробата си, изпълнителката станала доста нервна и реагирала прочувствено при най-дребния мотив. Илиева била гневна, задето Михайлов я зарязал тъкмо преди коледните празници и се заканила, че ще му натрие носа, когато се върне. Не е ясно обаче дали двамата въобще ще останат дружно.
тагове Мария Илиева бременна избраник Георги Михайлов
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР