Певицата Мариана Попова никога не се свени да изрази острата

...
Певицата Мариана Попова никога не се свени да изрази острата
Коментари Харесай

Мариана Попова изригна: Ние сме сган!

Певицата Мариана Попова в никакъв случай не се свени да изрази острата си позиция по всеки наболял проблем в страната и света. Тя няма терзание да употребява нужните думи, въпреки и обидни от време на време, без значение дали думите ѝ ще наранят някого.

Гласовитата изпълнителка още веднъж притегли вниманието в обществените мрежи, където много яростно избухна против българския народ и жестокостта, която демонстрират към беззащитните животни.

От една седмица виждам, чета и не мога да допускам, какво се случва с животните в България.... Каква Европа?! Какви...

Публикувахте от в

" От една седмица виждам, чета и не мога да допускам, какво се случва с животните в България.... Каква Европа?! Какви полезности?! Стреляни, тровени, газени, измъчвани!!!!! Ние сме паплач, която вари ракия и пука туршии посред свинарниците, в които живее! Каквото е извън това е и от вътрешната страна. И в случай че ще бог да пристигна да ни ръководи просто ние си не ставаме ", написа Марияна в персоналния си профил във Facebook.

Тя сподели фотография и на двете кучета, които е приютила и от години се грижи за тях. Затова недоумява по какъв начин може да има хора, които напълно умишлено да предизвикват болежка на тези прелестни създания, които нищо не са им сторили, написа Шоу Блиц.

Попова е гневна, че в България никой не съблюдава законите и всеки си прави каквото изиска.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР