Певицата Магдалена Джанаварова, която навремето доби широка популярност у нас

...
Певицата Магдалена Джанаварова, която навремето доби широка популярност у нас
Коментари Харесай

Маги Джанаварова стана майка

Певицата Магдалена Джанаварова, която преди време доби необятна известност у нас с присъединяване си в третия сезон на телевизионното предаване " Music Idol ", от който тогава си потегли като победител, е станала майка за първи път през миналия уикенд. Тридесет и пет годишната изпълнителка, която е родом от Велико Търново, персонално разгласи радостната новина, че е дала живот на момиченце, като за задачата показа в своя Instagram профил черно-бял кадър, показващ на нейните над шестдесет и две хиляди почитатели в платформата бебето, което стои в любящите прегръдки на своя татко, озовало се в тях малко след появяването си на този свят.

От посланието, съпътстващо трогателната ѝ обява, излиза наяве, че влюбените са решили да дадат на щерка си името Елизабет. Въпреки това те не разкриват повече детайлности към новороденото. Единственото, което към този момент се знае за детето, е, че то проплакало в родилното поделение на столична болница през сутринта на отминалата към този момент събота.

" На тази фотография е събрано цялото ми сърце и обич, мощ и уязвимост... Цялата ми галактика! ", споделя в поста си Маги, след което отделя особено внимание на медицинския екип, който е бил неразделно до нея даже през сложните моменти на това другояче вълнуващо странствуване, както се показва самата тя. Известната в родните шоубизнес среди дама насочи своите благодарности към експертите и помощния личен състав на здравното заведение, за които споделя, че имат вълшебни ръце, като изрече своята благодарност за отношението и грижите, които е получила от тяхна страна.

Новината, че е бременна, болярката показа този февруари. Тогава, въпреки и със забавяне, тя реши да съблюдава откритата традиция, която всекидневно се извършва в края на всяка календарна година, когато човек си прави персонална равносметка за миналите месеци. Направи го, като показа във виртуалното пространство видео, съчетаващо най-хубавите моменти, които е претърпяла през 2022 година, както в персонален, по този начин и в професионален проект.

" Имам да ви споделя нещо, само че ще го разберете в края на видеото ", посочи по това време Джанаварова, визирайки фотографията на тест за бременност, показващ позитивен резултат, наред с тази от видеозон, разкриваща плода, който носи в утробата си. " Каква беше 2022 година за мен... Тя беше най-хубавата от всички до в този момент. Мечтите се сбъдват, същинската обич съществува, щастието съществува, това прелестно семейство съществува - моето, и всичко зависи от нас. Благодаря на Бог и Вселената за всичко, което имам. Избрала съм за родители най-прекрасните такива. И дано най-хубавото следва! Обичайте самоуверено! ".

 

 

Преди да срещне мъжа, с който реши да сътвори семейство, певицата претърпя съществено любовно отчаяние. Макар да не възприятията към колегата си, тя рядко приказва за него и връзката им, обяснявайки, че избира да ги пази надалеч от общественото пространство, където може да им се любува на мира. Не отхвърля, че от дълго време не има вяра в брака като институция, само че все пак в свое минало изявление призна, че в случай че половинката ѝ изиска ръката, несъмнено ще се съгласи.

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР