Певицата Лора Караджова и любимият й мъж диджей Марсел Рохас

...
Певицата Лора Караджова и любимият й мъж диджей Марсел Рохас
Коментари Харесай

Лора Караджова гледа бебе в къща край гората - slava.bg

Певицата Лора Караджова и обичаният й мъж диджей Марсел Рохас се любуват на своето споделено време в къща край гората.

В непосредственост до природата двамата се грижат за сина си Матео, който се появи на бял свят през май т.г. Пред „ Телеграф “ обичаната изпълнителка издаде, че с изключение на в грижите за малчугана Марсел й оказва помощ в семейството. Така самата тя съумява да отмята своите отговорности, да тренира и твори. 37-годишната Лора прекарва и част от времето си на морето, където при своите родственици е нейното първо дете – Алиса. Дъщеря й се любува на топлото време, слънчевите лъчи и пясъка в компанията на своята баба.

Усещането за комфорт и успокоение е водещо във всекидневието на певицата. „ Живеем в къща, гората е против нас, всеки ден се разхождаме измежду природата “, споделя Лора пред „ Телеграф “. Категорична е, че тя и диджей Рохас са намерили вярната рецепта за благополучен живот. „ Таткото ми оказва помощ извънредно доста. Делим си всички грижи и задължения както за децата, по този начин и у дома. Бива го в готвенето. Истината е, че готви всеки ден, върви на работа, прибира се и въпреки всичко има сили да ми оказва помощ.

Това е доста значимо “, споделя още изпълнителката на „ Спуснати пердета “ и „ Една на милион “. За децата си приказва с обич, по-голямата й щерка, която е плод от предходна обич, се забавлява край вълните на Българското Черноморие, синът й пораства с всеки минал ден. „ Едното ми дете прекарва по-голямата част от топлите месеци край морето със своята баба. Всеки месец по 9-10 дни и аз съм там, а другото – бебче на три месеца към този момент, яде, спи и пораства.

Много добродушно и безшумно детенце е, грижите за него не ме изтощават.

Моят ден минава най-вече у дома. Сега е по този начин, тъй като на открито е прекомерно горещо и заобикалям разходките. Разбира се, като всяка жена имам домашни отговорности. Намирам време за тренировки, а вечер, когато е по-прохладно, излизаме на въздух. Чистият въздух и планината... Там се усещам добре “, споделя Лора, която счита спорта за нейно занимание, а не обвързване и точно разходките съчетават потребното с приятното.

Въпреки създалата се обстановка във връзка разпространяването на COVID-19 тя резервира хладнокръвие, фокусирайки се върху себе си и бебето „ Всички вкъщи сме добре. Истината е, че аз не съумях да усетя изолацията по време на пандемия или по-точно не съумях да усетя цялата й тежест.

Това бяха последните месеци от моята бременност, имах потребност да ги прекарам вкъщи. В никакъв случай обаче не съм била затворена сред четири стени “, добавя дъщерята на Данчо Караджов, чието бебе проплака през май, а тя пък разгласи новината за появяването му в стихотворна форма - „ Ето го и него, сладкият Матео! 3100 той тежи, и към момента лекичко крещи.

Айде пийте едно за мен. И ни чакайте дружно да хващаме бронзов загар! “ По време на бременността Караджова бе напълняла с 9 кг. „ Не знам какъв брой тежа сега, само че съдейки по облеклата си – съм в остарялата си форма. Мисля, че много бързо се оправих с насъбраните по време на бременността килограми – вкъщи имам гирички, ластици... Не вардя строги диети или хранителни режими.

Избягвам да хапвам нездравословни храни като пържено и сладко, въпреки да обичам. Хапвам, само че в минимални количества. Също по този начин заобикалям въглехидратите – менюто ми е фокусирано върху салата и месо “, издава още русокоската, която постоянно е държала на здравословното хранене.

Работи по 3 части

Творчеството по време на пандемия при Лора е било във напредък поради обстоятелството, че тя е подготвила цели три музикални плана за своите почитатели. Певицата счита да започва с представянето им още през септември. „ Работя по 2-3 песни, още веднъж с моя сътрудник Бобо. Смятам да оставя реализацията им за септември – хората са споделили „ наесен с ария “, пък и самата аз имах потребност от отмора.

Не съм от този вид реализатори, които държат на 100% да изкарат лятно парче “, споделя тя. Съвместната работа с Бобо ражда едни от най-големите й шлагери като „ Министърът на Веселието “, където двамата си партнират с изпълнителя и продуцент Кристиан Талев-Криско, „ Заедно “ с D2 и „ Една на милион “ - ария, в която музикалната дива разпростира наследствения си гений.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР