Певицата Лилана е собственик на втората компания, с която пътната

...
Певицата Лилана е собственик на втората компания, с която пътната
Коментари Харесай

Една от най-красивите български певици ще събира тол такси

Певицата Лилана е притежател на втората компания, с която пътната организация подписа контракт за събиране на тол такси. 34-годишната дама с същинско име Лиляна Деянова е съсобственик в „ Телетол” АД посредством компанията си „ Нованор”, в която е съучастник с Мартин Димитров, написа "Труд ".

Експевицата има и различен бизнес, обвързван с пътния бранш. Заедно със съдружника си стои и зад създаването на приложението LIMA, което дава информация за трафика и ремонтите по родните пътища. Според пътната организация обаче има проблеми с работата на приложението. „ Тъй като се появиха и спекулации, че представители на корпоративни структури ръководят тол системата, желая да заявя ясно и изрично – тол системата се ръководи от оператора Агенция „ Пътна инфраструктура”, не от Лилана и други известни или незнайни имена”, съобщи ръководителят на ведомството Георгия Терзийски. Въпреки, че има контракт с компания „ Телетол” АД той може в никакъв случай да не влезе в действие, изясни зам.- строителния министър Николай Нанков.

Първо се подписва договора, само че действителното му деяние стартира, откакто измине 10-дневен наложителен интервал, в който се тества дали системите на компанията – снабдител са съвместими с тол системата.

И в случай че се потвърди успеваемостта на доставчика, тогава контрактът влиза в действие. Трети снабдител на услуги е подал документи да посредничи сред превозвачите и страната при отчитането и събирането на тол таксите, стана ясно още.



Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР