Певицата и актриса Лейди Гага прекарва доста време с актьора

...
Певицата и актриса Лейди Гага прекарва доста време с актьора
Коментари Харесай

Лейди Гага се среща с Джеръми Ренър

Певицата и актриса Лейди Гага прекарва много време с артиста Джеръми Ренър, което съгласно източници от обкръжението им може да е знак за началото на нов разказ, заяви Контактмюзик.

Тридесет и две годишната изпълнителка, която се изявява и като актриса, се раздели с годеника си Крисчън Карино през февруари след траяла две години връзка. Сега, съгласно източници, представени от сп. "Пийпъл ", Лейди Гага се е сближила с 48-годишния Джеръми Ренър и прекарва много време с него.

Новината за сантименталното доближаване на ексцентричната поп звезда и артиста идва скоро откакто Лейди Гага "изригна " против обществените медии поради това, че популяризират погрешни клюки за сантиментална връзка сред нея и Брадли Купър.

Отношенията сред певицата и артиста и режисьор на кино лентата "Роди се звезда " се трансфораха в една от най-обсъжданите тематики в обществените медии след церемонията за премиите "Оскар ". На шоуто Лейди Гага и Брадли Купър извършиха хитовото си парче "Shallow " от музикалната продукция. Вместо обаче да разискват оценката, което песента завоюва, потребителите се заеха да нищят прочувственото осъществяване на двойката. Според мнозина то е било удостоверение за сантименталните връзки сред Лейди Гага и Брадли Купър, освен това демонстрирано "под носа " на Ирина Шейк - половинката на артиста и майка на щерка му.

Помолена да обясни слуховете, Гага назова обществените медии "тоалетната на интернет ", напомня изданието.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР