Певицата Галя, която гледахме в последното издание на Като две

...
Певицата Галя, която гледахме в последното издание на Като две
Коментари Харесай

Какво се случва с Галя след Капките? Певицата наруши мълчанието си и стресна феновете си

Певицата Галя, която гледахме в последното издание на " Като две капки вода " бе приела поканата за шоуто като знак, че е време да се върне в България. Припомняме ви, че откакто " Каризма " спря да съществува, тя отпътува за Англия, където стартира собствен бизнес, друг от музиката.

Виж още: Секси извивките на Калина Кузманова: актрисата от " София денонощно " в съвършена форма след раждането

 

След Капките Галя бе на корицита на доста от женските и начин на живот списания у нас. Тя описа за славата, от която е избягала, заминавайки за Острова. Говори и за края на Каризма, за раздялата с Миро. Но внезапно Галя просто " замлъкна " в Instagram, където другояче бе извънредно дейна. Е, неотдавна наруши мълчанието си:

Виж още: Гери-Никол се сгоди?! Певицата се похвали с голям пръстен

" Много време не бях поствала знам, грижих се за мама по празниците, върших баници, сърмички, сладки и какво ли не.. Почувствах духа на родния град, изслушах новите шлагери по музикалните канали, някои от които са доста готини ", написа тя под фотографията нагоре.

Виж още: Мика Стоичкова - по-щастлива от всеки път! Има ли нов мъж до нея - истината от първо лице

Иначе в story разгласява и забавно самопризнание - че страда от " най-ужасното главоболие ", което стана мотив за спекулации дали и Галя не е следващата инфектирана с COVID-19. В следващи story-та пък видяхме, че тя си прави фрешове от витаминозни плодове и зеленчуци - моркови и цитруси. 

Изображение: https://www.instagram.com/galia.official.page/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР