Певицата Дебора вече е преборила депресията и паник атаките и

...
Певицата Дебора вече е преборила депресията и паник атаките и
Коментари Харесай

Дебора показа секси тяло край басейна

Певицата Дебора към този момент е преборила депресията и паник офанзивите и е напуснала болничното заведение, от която преди месец пусна видео. Участничката в първото издание на Биг Брадър: Most Wanted към този момент се усеща добре и пъчи сочни бомби край басейна.

БЛИЦ напомня, че по време на пребиваването си в Къщата на риалити формата Дебора си завоюва славата на Мис Махмурлук. Тя бе и първата отстранена от продуцентите на предаването звезда.

След като напусна шоуто обаче певицата призна, че е била измъчвана от жестоки паник офанзиви, а разтуха е разкрила в алкохола. Дебора упрекна продуцентите, че са знаели за положението ѝ, само че са се възползвали от него за да вдигнат рейтинга на Брадъра.

Малко след излизането си от предаването брюнетката постъпи в болница, където бе лекувана поради тежките пристъпи, които получаваше. Е, към днешна дата е видно, че красивата певица към този момент е добре и се е изтегнала край водите на закрит басейн, написа БЛИЦ. Тя е поставила черен бански, който обаче едвам удържа обилната ѝ гръд.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР