Певицата Ариана Гранде се раздели с гаджето си, заради афера

...
Певицата Ариана Гранде се раздели с гаджето си, заради афера
Коментари Харесай

Ариана Гранде скъса с гаджето - slava.bg

Певицата Ариана Гранде се раздели с гаджето си, поради спекулация с чужд. Според източник, непосредствен до звездата, 26-годишната Ариана се е разделила с участника от дуета Social House – 32-годишният Фостър, след 9-месечна връзка.
Раздялата сред двамата музиканти не била изненада, защото двамата изначално просто желали да се забавляват дружно, предава Tialoto.bg.

„ Ариана в действителност харесва Майки, само че тя не бе влюбена до уши в него. На тях им харесваше химията, която произтича сред двамата. Те просто желаеха да видят какъв брой надалеч могат да стигнат. В края на краищата нищо не са очаквали един от различен. “ По думите на източника, двамата са приели концепцията напълно умерено. „ На двамата им бе радостно, а в този момент са просто другари. Няма никаква драма. Няма разрушени сърца “, показа още неназованият източник пред „ HollywoodLife “.

Според различен техен непосредствен, повода за раздялата може да е случай, случил се при започване на февруари. Певицата била видяна да се целува буйно със мистериозен чужд. „ Майки схванал, че сред него и Ариана всичко е завършило, когато видял нейната фотография с другото момче. Все отново той не се държи неприятно. Той продължава да работи дружно с нея, тъй като на двамата им се получава доста добре музиката “, споделил приятелят на Фостър.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР