Певицата Адел изуми всички ни с начина, по който изглежда

...
Певицата Адел изуми всички ни с начина, по който изглежда
Коментари Харесай

Далеч не е само Адел: Звездите на Холивуд, които отслабнаха драстично

Певицата Адел изуми всички ни с метода, по който наподобява сега. Тя смъкна впечатляващо доста килограми и безусловно към този момент е различен човек. Промяната при нея стартира след раздялата със брачна половинка ѝ предходната година. 

Но английската певица не е единствената звезда, претърпяла коренна смяна в килограмите си в последните години. Ето някои от най-шеметните трансформации:

Виж още: Бившият треньор на Адел: Ставаше дума за нейното здраве

Клоуи Кардашиян

Промяната при Клоуи стартира, защото през целия си живот е била жертва на насмешки във връзка килограмите ѝ. И тя като Адел употребява разлъка, с цел да стартира на чисто. Днес риалити звездата тренира постоянно, не употребява млечни артикули и като цяло съблюдава нисковъглехидратната диета.

Виж още: Маги Джанаварова преборила болест с 14 дни апетит! Певицата за различната медицина и месото

Дженифър Хъдсън

След като ражда сина си през 2009 година, актрисата взема решение, че би трябвало да отслабне. Тя е почитател на известната диета Уейт Уотчърс, която у нас е по-известна като " Точковата диета ".

Виж още: Сузанита с роман за издевателството в учебно заведение, няма да повярвате на какво са я подлагали съучениците ѝ

Сам Смит

Музикантът се е доверил на фамозен диетолог, с цел да реализира невероятната си промяна. В диетата му не участват никакви млечни артикули, както и рафинирани захари. Освен това той тренира със съществени тежести и прави йога постоянно.

Виж още: Глория разкри по какъв начин поддържа фигурата си

Мама Джун

Риалити звездата благодарение на стомашна интервенция, понижила размера на органа, реализира невероятни резултати. Днес просто управлява размера на порциите си.

Изображение: Getty Images/Instagram

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР