Певецът Васил Найденов раздаде автографи пред столичен киносалон. Поводът -

...
Певецът Васил Найденов раздаде автографи пред столичен киносалон. Поводът -
Коментари Харесай

Васил Найденов с песен към новия български филм Можеш ли да убиваш

Певецът Васил Найденов раздаде подписи пред столичен киносалон. Поводът - най-новата му ария към кино лентата на Иван Ничев " Можеш ли да убиваш ". Историята наблюдава орисите на хората от Северозапада. Филмът може да бъде забелязан на огромен екран в над 30 български града от началото на март.

Вижте повече в репортажа на Айше Сали.


Животът може да наподобява обезсърчителен, само че спасиш ли усета си към красивото, можеш да спасиш и себе си. Нужни са обич, другарство и непримиримост.
Васил Найденов - артист: Какво ни чака? Както се споделя в песента, няма по какъв начин да знаем, само че по-хубаво е от време на време да не знаем, тъй като това, което се случва на хората, е част от живота. Аз желаех да има един часовник, който непреклонно да трака и непреклонно да демонстрира, че ние не сме безсмъртни, а животът е подобен, какъвто е и би трябвало да го приемем. Стефан Димитров, композитор: Като прочетох сюжета внезапно разбрах, че това е извънредно попадение за кино лентата, тъй като едно към едно разказва сюжета и беше доста прелестно.
По-различно ли е там, накъдето сме поели? А по-хубаво? С доста смях и доста горест героите от кино лентата на Иван Ничев се пробват да намерят отговора, до момента в който се приготвят от безработни младежи във Видин да станат рейнджъри.

В последна сметка, добре платената задача си остава единствено заблуда, само че служи като урок за лимита техните благоприятни условия.
 Специално пред Българска национална телевизия: Васил Найденов за музиката и приятелите Специално пред Българска национална телевизия: Васил Найденов за музиката и приятелите
Аз работя доста, не се спирам, сподели именитият Васил Найденов в предаването "Още от деня ". Той си спомни и за началото на кариерата си в Българска национална телевизия.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР