Певецът Тино, който се отличава не само със сила, но

...
Певецът Тино, който се отличава не само със сила, но
Коментари Харесай

Обявиха Тино за най-достойния играч в седмия сезон на Survivor

Певецът Тино, който се отличава освен със мощ, само че и с разсъдък и улегналост в " Survivor ", беше разгласен от съперниците си за най-достойния състезател в риалитито. Парадоксално, тъкмо тези, които най-вече му се възхищаваха, му подвигнаха мерника и го изгониха на Острова на отшелника, където никой не желае да попадне.

" Тино е най-силният състезател с най-чистия имидж. Никога не е споделил неприятна дума за никого. Има нашето голямо почитание и удивление, само че ни е боязън, че в случай че не го отстраним в този момент, няма да имаме късмет в играта, а той ще стане победител ", чистосърдечно изясни дизайнерът Едис, който играе в непробиваема петорка със студентката Ермина, екскурзоводката Геновева, футболиста Цецо и брокера Павел.

След като попадна на Острова на отшелника, Тино се изправи в борба за оцеляване с още двама жители на самотното парче земя - футболиста Благой Георгиев и спортиста Иван. В тестването за баланс и централизация Тино приключи първи. Втори се оправи Джизъса, а Иван завърши финален и отпадна от приключенското риалити.

Водещият Ваня Джаферович не пропусна да разяснява развоя на събитията две седмици преди огромния край на 16 май, когато ще стане явен спечелилият.

 

Тино
Снимка: bTV
 

" Като почитател на тази игра, а не като водещ, мога да кажа огромно " Браво " на петорката за метода, по който играе тази игра. Останалите са огромно отчаяние. Имам възприятието, че някои хора като че ли чакат своя ред, все едно са на разстрел ", съобщи той, евентуално визирайки гемолога Светльо, фолкпевицата Татяна и инфлуенсърката Мария.

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР