Певецът Стефан Илчев, изпълнителката Мариана Попова и Мика Стоичков имат

...
Певецът Стефан Илчев, изпълнителката Мариана Попова и Мика Стоичков имат
Коментари Харесай

Не я оцениха с САЩ: Мика Стоичкова подви опашка и се върна в „омразната“ България

Певецът Стефан Илчев, изпълнителката Мариана Попова и Мика Стоичков имат една огромна аналогия между тях. И тримата все се усещат недооценени в родината си и тръбят какъв брой са търсени и скъпи в чужбина. През 2014 година дъщерята на Христо Стоичков съобщи, че си потегля от България с не изключително положителни мемоари от всички случило й се в страната. И наперено съобщи, че има предложение да бъде водеща в най-голямата телевизия в Маями.
 

„ Заминавам там, където ще ме оценят по достолепие, а не по фамилия, и където даже към този момент получих предложение за работа в малкия екран. Проектът, с който ще пускам, е документален филм. Пожелавам триумф тук както на мишките, мислещи се за тигри, по този начин и на гениите, които не би трябвало да стопират полета си - един ден ще се извисят над другите “ - сподели Мика на потегляне от България.

Никой не видя нашенката като тв водеща в Маями, само че тя въпреки всичко остана няколко години в Америка, където се залюби с турчина Айкут и небрежно забременя. Голямата щерка на Христо Стоичков стана майка на дребната Миа през есента на 2016 година Първата писмен знак на момиченцето е същата като тази на майка му, само че и на баба му - Мариана. Същевременно то съдържа и „ а ” - първата писмен знак от името на бащата на Миа и някогашен брачен партньор на Мика – Айкут Рамадан.

Турчинът и Стоичкова продължиха да са двойка към 2 години след появяването на дъщеря им. Наследницата на Камата заливаше обществените мрежи с щастливи фамилни снимки, само че внезапно идилията завърши.

„ Аз имах тежка следродилна меланхолия и считам, че е значимо да го споделя. Когато имаш потребност от помощ, би трябвало да го казваш намерено ”, съобщи преди време наследницата на Камата. Тя е посещавала психолог, с цел да се оправи със следродилната меланхолия, а откакто с някогашния й мъж Айкут се разделили, ходели дружно на съвещания. Искали да са сигурни, че разлъката им няма да се отрази по никакъв метод на щерка им Миа, която е към този момент на 6 години.

„ Не ми беше по никакъв начин елементарно. Непрекъснато плачех, усещах се извънредно объркана и прочувствено изтощена, фантазирах си, че съм ужасна майка, че ще се проваля изцяло като родител ” – плаче футболната наследница. Тя твърди, че точно дупката, в която е изпаднала, е повода за разпада на връзката й с Акут. Периодът, в който тя се справяла със следродилната меланхолия, бил последван от раздялата с бащата на щерка й, а след това и от пандемията от Ковид-19. Мика, която посещавала психолог за следродилната меланхолия, почнала да върви на съвещания с Айкут, след раздялата им, с цел да им помогне и да ги направлява по какъв начин да постъпят във връзка с щерка им. „ Детето ни ще задава въпроси. Дъщеря ни знае, че даже и да не сме дружно, сме семейство и постоянно ще се обичаме тримата. Мама и тати са другари и всичко си споделят ”, споделя щерката на футболната ни легенда. Тя е щастлива, че с бащата на Миа са в положителни връзки.

Според слуховете истината е друга и повода за разпада на фамилията е невярност от страна на Айкут, който се залюбил с тъмнокоса хубавица от турски генезис Сейда, чието семейство от години развива строителен бизнес във Флорида.

След краха в брачния й живот , Мика се върна в родината с подвита опашка , не запомнила по какъв начин плюеше България и хората у нас. Щерката на Стоичков живее в София от септември 2020 година Тя небрежно не помни какво е говорила за родината си и в последните си изявленията непрекъснато тръби какъв брой доста й подхожда тук и счита да се задържи у нас. Наследницата на футболната ни легенда не крие, че доста й харесва животът, който води сега и се усеща добре в София, където всички порти са й отворени.

Мика постоянно се е биела в гърдите, че пробива на всички места без да си споделя семейството, само че в светските среди са на друго мнение. Преди два месеца тя стана началник в Професионалната футболна лига. Голямата щерка на Христо Стоичков е шеф по връзките и стратегическите интернационалните взаимоотношения в ПФЛ. Стоичкова изясни, че ще работи за привличането на непознати и положителни футболисти в редиците на нашите тимове, както и за възстановяване изискванията за развиване на родните играчи. Най-голямо внимание, съгласно нея, би трябвало да има върху финансирането и подпомагането по всевъзможни способи на младите и в този момент прохождащи родни футболни очаквания, с цел да могат да се развият.

„ Много време обмислях тази оферта и не ми беше елементарно да приема. Колебаех се, тъй като това е голяма отговорност, само че си дадох сметка, че мога и най-много желая да я поема. България ми липсваше от дълго време, желая да се установя тук и да дам каквото мога от себе си, с цел да подобрим нещо в нашата татковина ”, сподели щерката на Модерния ляв.

В обществените мрежи разясняват, че 33-годишната мома надали е получила поста поради огромните си умения и опит във футбола. „ Моята задача е да върнем усещанията върху българския футбол като полезност, а не като цена. Израснала и възпитана съм с визия, която желая още веднъж да бъде значима за българските играчи, тимове и почитатели “ – разяснява Стоичкова. Мика добави още, че ще употребява интернационалните контакти, които има, с цел да реализира желанията си. Ангажира се и с организирането на повече събития и обществени действия, които следва да забележим дали ще се осъществят.

Това не е единствената сладка работа, която е заемала хубавицата.



Преди повече от 10 години Камата уреди наследницата си във към този момент несъществуващото предаване „ Нека приказват “ с Росен Петров.

Дъщерята на именития футболист имаше усложнения с българския език, само че все пак я гледахме в народен ефир много време. Тя водеше световна графа с известни персони, които представяше в по-различна светлина. Звездната наследница се изяви и като актриса в хитовия сериал на Би Ти Ви „ Стъклен дом “. Тя беше с по-малка роля, само че въпреки всичко възмути част от актьорите, които бяха минали пред редица кастинги даже и за епизодични изяви. За благополучие, Михаела се отхвърли от наченките си да става актриса, само че не се отдалечи от малкия екран и настояванията да бъде звезда, писа " Уикенд ".

„ Свикнала съм хората да ме гледат, непрекъснато да ме наблюдават какво върша, пия ли алкохол, какъв брой пия, дали пуша... Ако щеш, като жена от време на време това ми харесва. Имам опция да употребявам известността си, с цел да споделям стойностни неща. Трябва да знаеш по какъв начин да използваш известността си по най-хубавия метод ” – не крие 33-годишната кокона, която напоследък залитна по интервенциите и се тунингова като фолк певица. Михаела си постави силиконови гърди, има хиалурон в устните, а бръчките си попълня с ботокс и филъри.

„ Не е загадка, че аз от няколко години насам съм огромен почитател на ботокса ” – призна неотдавна Стоичкова. За страдание, си проличава, че се „ боцка ” още на 34 години. В момента щерката на Камата е щастлива с 10 години по-младия рекламист Йордан. Футболната наследница не крие, че обича млади и хубави момчета, а и може да си разреши да не си ляга с богати чичковци.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР