Певецът Крис Браун е обвинен в изнасилване, предадоха Ройтерс и

...
Певецът Крис Браун е обвинен в изнасилване, предадоха Ройтерс и
Коментари Харесай

Певецът Крис Браун е обвинен в изнасилване

Певецът Крис Браун е упрекнат в обезчестяване, предадоха Ройтерс и Франс прес.

Жена, чието име публично не се оповестява, е подала тъжба против изпълнителя в съд в Лос Анджелис. Тя твърди, че Браун я е упоил и изнасилил на яхтата във Флорида през декември 2020 година Обявилата се за жертва желае обезщетение от 20 милиона щатски $.

Гражданският иск е подаден от името на Джейн Доу, представяща се за музикант и хореограф. Тя споделя, че е била поканана от артиста на яхта. Браун предложил пиво, което тя приела и двамата обсъждали кариерата й, излиза наяве от жалбата.

След втората напитка обаче дамата внезапно се почувствала дезориентирана и физически нестабилна. Певецът я завлякал в спалнята, свалил бикините й и правил с нея секс без единодушието й, написа в документите, подадени в съда.

От жалбата излиза наяве, че Крис Браун се обадил на ищцата ден след случая, като й споделил да вземе противозачатъчно хапче, с цел да предотврати опция от зачеване. Тя твърди също, че са се виждали още два пъти по-късно.

Жената се оплаква, че страда от внезапни "промени на настроението, загуба на вкус, паник офанзиви и има заплаха да се самонарани ".

За коментар не са открити нито юрист, нито представител на артиста.

В профила си в Инстаграм Браун написа: "Когато осъществявам музика или планове, "ТЕ " се пробват да пускат същински неистини ".

Крис Браун се призна за отговорен в нахлуване над певицата Риана, когато двамата се срещаха през 2009 година За случая стана ясно, откакто се появиха фотоси на изпълнителката със синини по лицето.

Жена упрекна Браун, че я е изнасилил в хотел в Париж през 2019 година Той отхвърли изрично изказванието и подаде против нея тъжба за клюка. Тогава не се стигна до правосъдни процедури.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР