Певецът, който обича да критикува музикални формати като Гласът на

...
Певецът, който обича да критикува музикални формати като Гласът на
Коментари Харесай

Георги Христов няма да дава път на младите

Певецът, който обича да подлага на критика музикални формати като " Гласът на България " и млади водещи като Николаос Цитиридис и този път не постави цип на устата си. Христов не смъкна черните си очила даже в студиото, с цел да не издадат торбичките под очите му, че през януари ще стане на 60 години, само че не типът му на застаряващ рокер провокира зрителските мнения. Двамата с Нели Рангелова показаха новия си дует " Когато се огледам в очите ти ", записана 30 години след последната им обща ария. Точно годините накараха Христов да избухне, предизвикан от въпроса по кое време ще даде път на младите:
Реклама
" Това като го чуя и обезумявам. Буквално. Чакайте бе, хора, какъв път, какви автомагистрали?! Аз цялостен живот съм вървял по своя си път и не преставам да го върша. На мен никой не ми е давал ни път, ни пътека, с цел да ме питат такива простотии през днешния ден. Младите да си създадат личен път и да тръгнат по него, в случай че могат. Аз да не съм регулировчик, че да им давам път?! ", разгневи се Георги Христов, който бе подсилен от приятелката си Нели Рангелова. " Кога съм щяла да сляза?! Ами няма да сляза ", тросна се Рангелова.

Във Facebook пък Христов уточни за собствен любимец за победител в " Гласът на България " Симеон Славев, който се радваше на поддръжката и на Мариана Попова. Христов очевидно не харесва спечелилата формата Надежда Ковачева и по тази причина успокои изгубилия: „ Симеон Славев, бъдете благополучен, че отпаднахте на финала! И нямате загробващ контракт! Дано! Вие имате личен път! Следвайте го!! “, написа незабавно след края на епизода той.
Реклама
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР