Певецът и музикален педагог Етиен Леви се оказа четвърти в

...
Певецът и музикален педагог Етиен Леви се оказа четвърти в
Коментари Харесай

Етиен Леви се оказа в евролистата на проруската партия на Историческия парк

Певецът и музикален възпитател Етиен Леви се оказа четвърти в евролистата на проруската политическа партия " Величие ".

Неин идеолог е Ивелин Михайлов - създател на така наречен " Исторически парк " в община Ветрино.

Водач на листата за европейските избори е формалният ръководител на партията " Величие " - някогашния чиновник на НСО Николай Марков.

До момента Леви не е коментирал обществено претекстовете си да се причисли към партия с намерено антиевропейски позиции. Освен богатата си телевизионна кариера в разнообразни музикални и шоу формати, Леви понастоящем е почетен професор в Нов български университет (НБУ).

Негов сътрудник в същото висше образователно заведение е точно Николай Марков, който интензивно популяризира агитация против Украйна, изрича се срещу изпращането на военна помощ за Киев, против участието на България в Европейски Съюз и НАТО и в поддръжка на съветската инвазия.

Бившият чиновник на НСО е хоноруван учител в Нов български университет в департамента по " Национална и интернационална сигурност ".

През октомври 2023 година малко преди локалните избори Марков се появи по време чуването на влогъра Станислав Цанов в Народното събрание, като разви доктрина за това, че машините за гласоподаване били манипулирани.

Ивелин Михайлов е някогашен осигурителен брокер и уредник на платени семинари за " финансова самостоятелност ", който също е измежду съперниците на военната помощ за Украйна. Има близки връзки с Костадин Костадинов, като твърди, че е издал две книги на водача на " Възраждане ".

Дейността му е обект на дългогодишни журналистически следствия в " Капитал ", които разкриват смущаващи данни - от подозрения за пирамидална финансова скица до основаване на паравоенна конструкция, осъществяване на цивилен арести от частната охранителна компания, учредена от Михайлов, и изкупуване на огнестрелни оръжия.

" Въоръжаването на групата към " Исторически парк " идва, откакто през последното десетилетие тя безусловно завладя община Ветрино. Първо посредством масирано изкупуване на земя и заселване на хора, в това число и стотици издадени фиктивни непрекъснати и сегашни адреси, а след това и посредством вдишване на формалната власт в общината посредством партията на парка " Величие ", в коалиция с локалната организация на ГЕРБ ", се споделя в обявата на " Капитал ".

Сигнал за неплатени налози от " Историческия парк " е подаден до ДАНС и Министерство на вътрешните работи даже от ютюбъра Симон Милков, който се " прочу " с преследването на политици като Бойко Рашков по коридорите на Народното събрание.

Ето и цялостния лист с претендентите за евродепутати на партия " Величие " на идните през юни европейски избори:

Николай Георгиев Марков

Никола Георгиев Радулов

Красимира Петкова Нинова-Катинчарова

Етиен Херцел Леви

Виктория Димитрова Василева

Георги Панчев Куков

Росен Кирилов Димов

Дияна Божилова Тодорова

Владимир Иванов Величков

Росен Божанов Сиромахов

Радостин Колев Колев
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР