Певецът Ед Шийран и над 100 "национални съкровища" ще се

...
Певецът Ед Шийран и над 100 "национални съкровища" ще се
Коментари Харесай

Ед Шийрън ще пее на тържеството за юбилея на кралица Елизабет II

Певецът Ед Шийран и над 100 "национални съкровища " ще се причислят към към 10 000 реализатори в грандиозното шествие в края на четиридневните празненства, с които през юни ще бъде маркиран 70-годишният платинен празник от възкачването на кралица Елизабет II на английския престол , съобщи Ройтерс.

През февруари 96-годишната кралица, която заема престола от седем десетилетия, стана най-дълго властвалият монарх в английската история. По този мотив при започване на юни са планувани тържества, разпределени в два публични празника и един уикенд. Празненствата ще включват признателен молебен, концерт онлайн пред Бъкингамския замък и боен церемониал. Тържествени прояви се чакат в цялата страна.

Кулминацията на празненствата ще бъде грандиозно шествие на 5 юни с присъединяване на военни оркестри, реализатори, танцьори и известни фигури от сферите на спорта, киното, театъра и музиката. Парадът ще следва 3-километров маршрут през центъра на Лондон по сходство на този, който изминава кралицата в деня на коронацията си през 1953 година

Singer Ed Sheeran and 'national treasures' to toast Queen Elizabeth's Jubilee
— Reuters UK (@ReutersUK)
"Работим интензивно, с цел да създадем тържествата по случай нейния платинен празник настоящи за нашето време и в същото време най-великолепните от всички ", споделят уредниците, които предвиждат, че един милиард души по света ще проследят събитието. То ще се излъчва онлайн, като ще има за цел да отдаде респект към значими моменти от властването на кралицата.

Шествието ще включва седем открити рейса, всеки от които ще изобразява друго десетилетие с известни персони на борда - реализатори и актьори от цяла Англия и Британската общественост . Ще има и парк от ретро коли, в това число някои употребявани във филмите за Джеймс Бонд.

Накрая участниците в шествието ще се съберат по продължението на Мол - огромния бул., водещ към Бъкингамския замък, където "националните съкровища " - персони от английския културен живот, ще се причислят към Ед Шийран за огромния край .

to perform at 's
— Access Hollywood (@accesshollywood)
Присъствието на самата кралица към момента не е доказано. Нейно Величество беше принудена да анулира редица задължения през последните месеци поради някои проблеми с подвижността си.

"Поддържаме връзка с кралското семейство по отношение на присъединяване на всички негови членове " , съобщи Розана Мачадо, основен изпълнителен шеф на спектакъла, чиято организация ще коства близо 15 милиона английски лири. Средствата са дарени от огромни компании и редица частни лица.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР