Певецът Атанас Колев попадна в много неудобна ситуация по време

...
Певецът Атанас Колев попадна в много неудобна ситуация по време
Коментари Харесай

Младеж освирка Наско Колев на участие

Певецът Атанас Колев попадна в доста неуместна обстановка по време на присъединяване, само че най-после толкоз се ядоса, че по този начин подреди наглец в клуба, че го направи за смях пред всички.

Докато си пее на сцената  Наско чува някой от публиката да го освирква. Той не го подминава и споделя момчето при него на сцената, с цел да изясни на какво се дължи това поведение. 

Напереният юноша, който носи тъмни очила в нощен клуб, се изцепва на микрофона: " Само МБТ, ти нямаш нищо общо ". Явно е почитател на бандата, само че тогава какво прави на присъединяване на Наско Колев, се питаха всички присъстващи. Точно това попита и Наско, като му " сипа " устойчиво и сигурно излагацията ще го държи още дълго.

" Искам да ти кажа, че аз не съм МБТ, а ти си шматка, тъй като си платил вход и аз ще си купя дюнер с твоите пари ", сподели му Наско и го засрами пред всички. Хип-хоп сензацията получи заслужени овации, а в мрежата хората го възхваляват за постъпката му.

" Браво, момче. По тези клубове започнаха да излизат единствено наркоманчета, невъзпитани младежи, които нямат почитание към изпълнителите пред тях. Заслужават всякога по този начин да ги слагат на мястото си и може би самочувствието им ще стане по-малко ", пишат в мрежата.

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР