Певецът Арън Картър бе открит мъртъв във ваната в дома

...
Певецът Арън Картър бе открит мъртъв във ваната в дома
Коментари Харесай

Смъртта на Арън Картър: Зловещите подробности и как той изостави българка и бебе

Певецът Арън Картър бе открит мъртъв във ваната в дома си през уикенда. Внезапната гибел на 34-годишния брат на Ник Картър от именитата група Backstreet Boys потресе целия свят и най-много фамилията му. Той бе щастливо привързан с българката Мелани Мартин, а плод на любовта им е 11-месечното им бебе, което за жалост, остана без татко. 

В часовете след гибелта на Арън, както и до момента в медиите беше публикувана всякаква информация, по отношение на психическото му положение, както и за повода самичък да посегне на живота си. Както и за класическия отблъскващ сюжет безжизненото му тяло да бъде открито във ваната. 

 Арън Картър

Първите проговорили след трагичната вест бяха част от съседите на Картър в Ланкастър, Калифорния:

" Арън беше призрачен комшия, имаше проблеми с другите. Имаше минимум 3 сигнала в полицията против него. Беше нахален и живееше с мисълта, че е освен това от другите. Хвалеше се, че скара скъпи коли и че къщата му е по-голяма и по-хубава от всички останали на неговата улица. Влизаше в кавги, непрекъснато се чуваха крясъци от вкъщи му. Гонеше Мелани на открито и заключваше, а тя крещеше и блъскаше по вратата, с цел да пусне още веднъж вътре. Тази грозна сцена се повтаряше през няколко месеца ", споделя един от съседите на Картър.

Few days before Aaron Carter was found dead, Melanie Martin, her fiancee and his son's mother, messages him while live on TikTok saying " You're going to die ".
— The Great Reset Times (@TGRTimes)
Той споделя още по какъв начин един път помолил Мелани да понижат музиката през нощта, а тя споделила, че ще съобщи на Арън. Той от своя страна, евентуално под въздействието на опиати или алкохол, се разкрещял и я обиждал безпощадно. И въпреки Картър да е имал извънредно държание, той по този начин и не е бил арестуван от полицията и даже лъгал, че е бил жертва на принуждение от страна на съседите си.

 Арън Картър

" Много ми е жалост за бебето, което остави. Арън имаше своите демони и проблеми. Ужасно е, че си отиде от този свят, само че от друга - всички към него в този момент ще живеем по-спокойно ", споделя различен комшия.

Само седмица преди да бъде открит мъртъв, Арън показа в Туитър, че продава къщата си и се мести на ново място, с цел да отвори нова страница в живота си и да се грижи за фамилията си. В обявата той разясни, че годината за него е доста сложна, само че е признателен за това, тъй като е научил уроците си и е подготвен да продължи напред. 

Уви, в събота вечер Арън Картър е открит във ваната в тузарското си имение от домашната прислужница, която излязла с крясъци от банята: " Той е мъртъв! Той е мъртъв! "

За секунди в къщата настъпил злокобен безпорядък, полицейски екипи пристигнали, чували се сирени, пристигнали публицисти, а тълпи от хора се стекли, с цел да видят какво се случва. По публична информация, Арън се удавил, само че не се прецизира тъкмо по какъв начин се е случило.

В неделя проговориха най-близките до Картър - Мелани Мартин, която бе неговата обичана до последния му мирис. Тя призна, че не може да одобри гибелта му и означи, че в този ужасяващ миг молитвите и позитивните мисли на хората я крепят.

Приятели на Арън, които били с него в часовете преди да се самоубие също са шокирани от новината, защото той по нищо не е посочил, че има планове да постави завършек на живота си.

Братът на Арън, Ник Картън, също наруши мълчанието си, като не можа да сдържи сълзите си по време на концерт на Backstreet Boys в неделя вечер - едвам 24 часа след самоубийството. Той разкри, че брат му страдал от взаимозависимост към алкохола и опиатите и също по този начин имал ментални проблеми, които очевидно са взели превес над разсъдъка. Ник разгласява и малко известие, в което показа, че сърцето му е разрушено от тъга. Въпреки че двамата са били в комплицирани връзки и даже Ник бе изкарал ограничаваща заповед против брат си преди време, той го е обичал и постоянно се е тревожел за него. 

 Ник Картър, Арън Картър

" Любовта ми към Арън в никакъв случай не е избледнявала. Не спирах да се надявам, че един ден той ще успее да пребори пороците и проблемите си. Брат ми ще ми липсва доста... Обичам го. Господи, апелирам те, грижи се за дребното ми братче ", написа артистът от Backstreet Boys. 

 

 
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР