Peugeot представя за първи път пред световната публика новия SUV

...
Peugeot представя за първи път пред световната публика новия SUV
Коментари Харесай

Peugeot на автомобилния салон в Гуанджоу 2019 със световна премиера

Peugeot показва за първи път пред международната аудитория новия SUV Peugeot 2008 и разпростира поредната си продуктова тактика за равномерен енергиен преход без взаимни отстъпки с удоволствието от шофирането.

Новият SUV Peugeot 2008 - визията на Марката за едно вълнуващо автомобилно бъдеще, изпъква със своя мощен и характерен дизайн и съвременни технологии (Peugeot i-Cockpit® 3D). Базиран на общата модулна платформа, създадена с DONGFENG, той дава на китайските клиенти шир и свободата да избират сред мотор с вътрешно горене и електрическа мощ.

Новият напълно електрически SUV Peugeot e-2008 уголемява електрифицираната гама на марката в Китай, показана в Гуанджоу: SUV Peugeot 4008 4WD PHEV (Plug-in Hybrid) и седанът Peugeot 508 L PHEV, показани надлежно през септември и април 2019 година

Peugeot показва новия SUV 2008 за първи път пред аудитория, след разкриването му през юни 2019 година Така Марката утвърждава своята международна и световна визия за SUV автомобил след лансирането на Peugeot 3008, 4008 и 5008.

Новият SUV Peugeot 2008 изпъква в своя сегмент с мощния си, изваян и дръзновен дизайн. Той съдържа отличителните детайли на стила на Марката със светлинния автограф с 3 следи от нокти на предните фарове (в взаимозависимост от версията) и задните светлини, както и черната лента на задната врата.

Пропорциите са отчетливо присъщи за SUV автомобил, с горда и разпознаваема предница, огромни 18-инчови джанти, великодушен пътен луфт и фасетиран профил, изваян от един блок.

Новият SUV 2008 е високотехнологичен, оборудван с последните нововъведения на марката, в това число новото потомство PEUGEOT i-Cockpit® 3D за обогатено преживяване. Компактният волан способства за пъргавината и удоволствието от шофирането, а 7- или 10-инчовият сензорен екран (в взаимозависимост от версията) усъвършенства достъпа до функционалностите на автомобила и усилва ергономичността. Новият SUV 2008 е оборудван в Китай с Apple Car Play и Baidu Car Life.

SUV 2008 е първият електромобил на Марката с батерия в Китай. Той предлага на китайските клиенти силата на избора и е разполагаем с електромотор или с бензинов мотор THP 100 kW DCT.

Новият SUV 2008 е основан на мултиенергийната обща модулна платформа CMP (Common Modular Platform), създадена с DONGFENG. Както в електрическата си версия, по този начин и във версията с мотор с вътрешно горене функционалният нов модел може да се похвали с оптимално CMP междуосие от 2,65 м, което обезпечава незабравим шир за пасажерите на задните седалки и огромен багажник. Всички клиенти се възползват от едно и също преживяване зад кормилото на PEUGEOT: одобряване посредством дизайна, наслаждение от шофирането и софтуерна диференциация.

Peugeot демонстрира електрифицираната си гама паралелно с новия напълно електрически SUV Peugeot e-2008, показан за международната си премиера пред аудитория.

SUV Peugeot 4008 4WD PHEV (300 к.с.) и седанът Peugeot 508 L PHEV (250 к.с.) са задвижвани от plug-in хибрид, комбиниращ бензинов мотор и електромотор.

 Peugeot
източник: Peugeot
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР