Peugeot, Isuzu & Piaggio Commercial Vehicles ще могат да се видят

...
Peugeot, Isuzu & Piaggio Commercial Vehicles ще могат да се
видят
Коментари Харесай

София Франс Ауто се включва с трите си марки в Tourist Auto Show

Peugeot, Isuzu & Piaggio Commercial Vehicles ще могат да се видят от посетителите на Tourist Auto Show във Варна и Бургас. С трите марката София Франс Ауто предлага оптимално решение за всеки тип бизнес. От 19 до 22 април на паркинга на магазин „ Метро “ в Бургас ще бъдат показани Peugeot модели с атрактивни условия. Новият SUV Peugeot 5008, Peugeot Boxer и други представители на леката и лековарната гама на марката ще се оферират със специални условия по време на изложението. Всички изложени експонати ще могат персонално да се тестват от посетителите.

Многофункционалният пикап на годината в България, определен за най-надежден пикап във Англия – ISUZU D-Max - ще може да се види в границите на събитието. Здрави и удобни, пикапите D-MAX се оферират в силуети, създадени на база на тежкотоварните коли – единична, удължена или двойна кабина. Пикапът е с двигател и шаси, здрави като при камионите. Въпреки това, интериорът на D-MAX предлага удобството на лек автомобил и съчетава издръжливост с чувство за комфорт. D-MAX е планиран и основан да върши много работа дълго време.

Универсалният Piaggio Porter, отличаващ се с отлично съответствие товароносимост / компактни размери ще потвърди качествата си пред представителите на туристическия отрасъл. Piaggio Porter, флагманът на четириколесната гама на PIAGGIO COMMERCIAL VEHICLES, е с най-хубавия в категорията си радиус на завой (3.7м), разполага с оптимално съответствие сред размери и товарен размер - товарен автомобил, маневрен като лека кола. С максимален товарен потенциал от 1120 кг

Piaggio Porter Maxxi се предлага във вид като шаси кабина, товарна платформа, самосвал, ван и остъклен ван. Задвижва се от четирицилиндров бензинов мотор, като има алтернатива за LPG и Метан. Piaggio Porter намира приложение в региона на доставките, паркова поддръжка и озеленяване, строителство, сметоизвозване и много други.

Гамата на Piaggio Commercial Vehicles ще бъде подсилена от триколесния Piaggio Ape. Широката гама разнообразни варианти предлага решения за всяко възможно професионално приложение, както мобилен бизнес, градинарство и селско стопанство, по този начин и комунални услуги. Подходящ за храни, питиета, кафе, сладолед, Ape за минути се трансформира в своеобразен мобилен ресторант, който няма да остане неусетен.

От 26 до 29 април трите марки още веднъж ще присъстват на събитието във Варна. Tourist Auto Show Варна ще бъде хазаин на SUV Peugeot 5008, предлагащ данъчен заем и нови наситени усещания при шофиране. Зад елегантния, динамичен дизайн стои изключително практичен автомобил. Със своите седем индивидуални места, новият PEUGEOT 5008 е първият SUV, който предлага модулируемост, съизмерима с тази на най-добрите пътнически коли. Гама мощни, ефективни мотори и равнища на оборудване - в това число спортните версии GT Line и GT - са налични за новия PEUGEOT 5008 SUV.

SUV Peugeot 3008, получил над 38 международни награди от лансирането си досега ще очаква искащи за тест. Компания ще му прави различен титулован автомобил - пикапът Isuzu D-Max, както и маневреният Piaggio Porter.

София Франс Ауто е формален вносител на Peugeot, формален дилър на пикапите Isuzu, официален вносител на лекотоварната гама на Piaggio Commercial Vehicles за България. Дружеството е главен акционер в Ауто Бавария – най-големият дилър на BMW, Mini и Motorrad, във компания Исубус – вносителят на автобусите Isuzu и Италия Моторс – новият вносител на италианските мотоциклетни марки – Vespa, Piaggio, Gilera, Moto guzzi, Derbi и Aprilia. SFA Group предлага разнообразие от свързани услуги - личен лизинг посредством Лизингова Къща София Лизинг, разнообразни видове застраховки от SFA Broker, употребявани автомобили посредством СФА оказион и Ауто Промо, наем на коли и действен лизинг от Лион Рент-а-кар. Прайм Ойл, също част от групата, дистрибутира водещи марки моторни масла.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР