Петя Писарска поема управлението на човешките ресурси на Visteon България – най-големият

...
Петя Писарска поема управлението на
човешките ресурси на Visteon България –
най-големият
Коментари Харесай

Петя Писарска е новият мениджър „Човешки ресурси“ на Visteon България

Петя Писарска поема ръководството на човешките запаси на Visteon България – най-големият инженерингов хъб на глобалната софтуерна компания за Европа.

Като потвърден експерт с дългогодишен опит в областта на човешките запаси, Петя и екипът й ще развиват иновативни подходи, положителни практики и модерни HR стратегии за одобряването на Visteon като предпочитан шеф в сферата на автомобилните технологии.

Стратегическата роля на технологичния хъб в световен проект диктува активното разрастване на екипа и експертизата на местно равнище. Затова Петя обрисува своите основни цели - мотивиращата работна среда, развиването на екипа и привличането на нови гении.

Петя има 15 години професионален опит в сферата на човешките запаси на национално и интернационално равнище. Най-големият й принос досега е за екипа на IBM България, където работи 12 години. Ролята й в компанията обхваща цялостен HR мениджмънт, въвеждане и прилагане на положителни HR политики и практики, хармонизиране сред вътрешно корпоративните условия и българското законодателство. Голяма част от тези функции тя извършва на локално, регионално и световно равнище, което развива уменията й за сполучлива работа с хора от разнообразни култури.

Петя е магистър по „ Управление на услугите “ от Бъкингамския университет във Англия.

*Източник: Visteon България
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР