Петрова бе наблюдаващ прокурор по мегапроцеса, който завърши през декември

...
Петрова бе наблюдаващ прокурор по мегапроцеса, който завърши през декември
Коментари Харесай

Прокуратурата Гръмна Преди Минути, Това Променя Всичко За Разстрела На Петър Христов! Лъсна Схемата На Най-Бруталната Банда, Холивуд Бледнее!

Петрова бе наблюдаващ прокурор по мегапроцеса, който приключи през декември м.г., когато Върховният касационен съд удостовери доживотните присъди без право на подмяна на Петър Стоянов-Сумиста, Георги Вълев и Васил Костов-Кеца за образуване и управление на незаконна група, направила убийствата на шуменския предприемач Румен Рачев и великотърновския юрист Петър Лупов през 2009 година.

По думите на зам.-главния прокурор има други два сигнала, някои от тях с отминалост от няколко години, във връзка с някогашния началник на отдел " Контратерор " към ГДБОП Валентин Цоновски. Те били свързани със закани за живота му и поръчано ликвидиране.

Според Ася Петрова тези сигнали би трябвало да са в службите и те да работят по тях.

Зам.-главният прокурор съобщи още, че присъдата е най-точната оценка за работата на прокуратурата и Министерство на вътрешните работи. Тя сподели още, че в материалите по делото се съдържат доста материални доказателства, биологични материали, конфискувани при огледа от местопрестъпленията, както и показания на очевидци очевидци на две убийства.

Ася Петрова разяснява и разстрела на предприемача Петър Христов.

" Той имаше роля в интервенциите „ Килърите ” и „ Наглите ” и имаше изказвания, че покушението е възмездие, поръчано от пандиза и което може да застигне още хора. Вярвам, че службите работят ", сподели тя.
Tags: Прокуратурата гръмна преди минутитова трансформира всичко за разстрела на Петър Христов! Лъсна схемата на най-бруталната бандахоливуд бледнее!
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР