Петричанката Невена Тегова днес е изписана от болницата в Сандански

...
Петричанката Невена Тегова днес е изписана от болницата в Сандански
Коментари Харесай

Невена с шокиращи разкрития за рецидивиста инвалид Васил, който я кла с нож

Петричанката Невена Тегова през днешния ден е изписана от болничното заведение в Сандански и към този момент е в дома на майка си. 42-годишната жена стана жертва на мъжа, с който живее на фамилни начала - Васил Василев.

Поредното им счепкване, при което тя бе намушкана неведнъж с нож, потресе Петрич.

Причината за кървавия случай e препирня поради апартамент и кола на Васил, които Невена упорствала той да ѝ трансферира, съгласно неговите думи. Днес тя се свърза с редакцията ни и описа своята версия за случилото се.

Крайно смутена Невена изрично отхвърли това да е повода за скарването им, обвинявайки Васил в неистини, клевети, за да се оправдава и отърве тежко наказване.

"Никакъв апартамент не съм желала. Майка ми има 2 жилището, единият си е на мое име ". Във съдбовната събота предходната седмица, тя даже не е схванала за какво мъжът ѝ бил сърдит и я нападнал, а нападението, съгласно Невена, станало до момента в който тя била с тил към него. Започнал да ѝ крещи, наричал я продажница, споделя дамата.

Невена не схванала с какво го е провокирала, защото, по думите ѝ, е била единствената, която е полагала грижи за него - като негова жена и като негов персонален помощник.

"Гледах го като малко дете след инсулта през 2018 година. Майка ми плащаше доктори и рехабилитация, заплати му и здравните осигуровки, обезпечи му инвалидна количка. Всеки ден идваше рехабилитатор у дома, плащахме му по 20 лева на час. Вдигнахме го на крайници. Буква по писмен знак го учехме да приказва и с помощта на нас съвсем се възвърне след инсулта ", споделя Невена.

Тя е уплашена и още усеща болежка от раняването и последвалата интервенция. Казва, че не пожелава на Васил нищо неприятно, само че е решена да желае обезщетение за стореното от него. Оценява претърпяното минимум на 40 000 лева, по тази причина напълно скоро ще се съветва с юрист и ще потърси правата си. Разказите на двамата радикално се разграничават.

Васил разказва жена си като мързелива, не хващала домакинска работа. Тя от своя страна ни описа по какъв начин го обгрижвала - готвела, чистела, прала му облеклата. Той описа, че живеят единствено с неговата инвалидна пенсия, която е към 230 лева, Невена не изкарвала никакви пари и харчела всичко за бира и цигари. Тя отхвърли, потвърждавайки, че получава заплата като негов персонален помощник.

Невена споделя и предходни случаи, в които Васил ѝ е посягал, само че за тях не е подавала сигнали в полицията. Той твърди противоположното - тя му посягала, а за нападенията на няколко пъти звънял на 112. По негови думи, двамата се познават от към 8 години, а по нейни - от 12-13 години.

Лежал в пандиза 12 години поради 2 опита за ликвидиране, единият на някакъв човек от град Левски, който сега е в инвалидна количка. А другият е след сигнал подаден от неговата някогашна брачна половинка, която имала над 20 рани от нож по тялото си.

Версии доста, коя е жертвата в тази ситуация и какво тъкмо е станало във съдбовната събота? Истината е някъде по средата, а каква е, ще стане ясно по време на идното дело.

Припомняме, че на днешно съвещание Окръжен съд Благоевград му дефинира мярка "домашен арест ", а по време на съвещанието бе доказано и, че Васил Василев има предходна присъда за опит за ликвидиране.

Той е лежал 12 години в пандиза, откакто протегнал ръка и едвам не умъртвил някогашната си жена, от която има двама сина. Следим развиването на случая.



ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР