Петнадесетгодишно момче почина след наръгване с нож от свои връстници

...
Петнадесетгодишно момче почина след наръгване с нож от свои връстници
Коментари Харесай

15-годишно момче е наръгано смъртоносно от връстници в Албания

Петнадесетгодишно момче умря след наръгване с нож от свои връстници при сборичкване в град Грамш, Централна Албания, а друго е било ранено, оповестяват албанските медии, представени от Българска телеграфна агенция.

Инцидентът е станал през вчерашния ден следобяд покрай учебното заведение „ Аслан Шахини “, където, съгласно информация на полицията, четирима младежи са се сбили, при което с нож са били наръгани ученикът Фатион Бици, инцидентно попаднал там, и друго, пето момче на 15 години, чиято идентичност не е оповестена.

Бици е бил откаран в болница, само че не е съумял да оцелее след тежките пострадвания, а другото ранено момче е под здравно наблюдаване и е отвън заплаха за живота.

По информация на медиите в Албания младежите, които са били на възраст 14-16 години, се сбили поради спор в обществените мрежи. Ученикът Фатион Бици инцидентно минавал оттова и опитал да ги разтърве, само че бил наръган. Не е ясно какво тъкмо се е случило с петото момче, което също е било наръгано при сбиването. Веднага след случая връстниците им избягали от мястото на случая.

След следствие на полицията и четиримата младежи, взели участие в сбиването, са хванати и отведени в полицейски сектор. Те ще бъдат разпитани от проверяващи експерти в наличието на прокурор, психолог и техните родители.

Албанските управляващи не престават следствието по случая и изясняването на събитията, като се чака скоро да бъде оповестено какви ще бъдат следствията за четиримата малолетни.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР