Петкратният шампион в тенис турнира от сериите “Мастърс” в Индиън

...
Петкратният шампион в тенис турнира от сериите “Мастърс” в Индиън
Коментари Харесай

Тежкият жребий на Новак Джокович в Индиън Уелс

Петкратният първенец в тенис шампионата от сериите “Мастърс” в Индиън Уелс Новак Джокович ще направи завръщането си на корта в Калифорния, само че пътят му по никакъв начин няма да е лек. Жребият на сърбина е в действителност застрашителен, като само първото му затруднение се чака да бъде по-безпроблемно, тъй като ще стартира акцията си против квалификант.

В трети кръг обаче Джокович може да срещне сътрудника си по травми напоследък Кей Нишикори. На осминафиналите пък евентуален съперник на Джокера е Хуан Мартин дел Потро, който завоюва шампионата в Акапулко предходната седмица и се намира в респектиращо положително положение.

Will @DjokerNole win a sixth title in the Californian desert? Along his path at #BNPPO18 potentially awaits...

1R Bye
2R Qualifier
3R Nishikori
4R del Potro
QF Cilic
SF Zverev (Sock)
F Federer (Dimitrov) https://t.co/ULPdoMoepv
— #AusOpen (@AustralianOpen) March 7, 2018
На четвъртфиналите е изцяло допустимо Джокович да се изправи против втория подложен в главната скица Марин Чилич, а полуфиналите го срещат вероятно с Александър Зверев. Финалът би бил с Роджър Федерер или с Григор Димитров, които са най-високо сложени в другата половина на схемата.

Позитивното за Джокович би било трупането на игрова процедура след възобновяване от леката интервенция на десния лакът, поради която той си взе отмора след отпадането от Australian Open.
Feels good to be outdoors in the sun and hitting the ball again. Day by day... #nevergiveup pic.twitter.com/ccIqyKTm8v
— Novak Djokovic (@DjokerNole) March 3, 2018
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР