Петкратният носител на Златната топка Кристиано Роналдо се умори от

...
Петкратният носител на Златната топка Кристиано Роналдо се умори от
Коментари Харесай

Роналдо: Не мога да позволя на хората да продължават да си играят с моето име

Петкратният притежател на Златната топка Кристиано Роналдо се умори от спекулациите, касаещи неговото бъдеще. По-рано през днешния ден се появиха спекулации, свързващи го първо с Манчестър Сити, а след това със завръщане в Реал Мадрид. Именно тези измислици са пристигнали до гуша на европейския първенец, който насочи рецензии към всички, които си играят с неговото име.

“Всеки, който ме познава, е наясно какъв брой фокусиран съм върху моята работа. По-малко приказки и повече дейности. Това е моето мото още от началото на кариерата ми. Въпреки това поради всичко, което беше изговорено и написано в последно време, аз би трябвало да изкажа своята позиция. Фриволният метод, по който моето бъдеще е отразено в медиите, е липса на почитание, както към мен като човек и като състезател, по този начин и към въвлечените в слуховете клубове, техните играчи и треньори.

Моята история в Реал Мадрид беше написана и запаметена. В думи и цифри, в титли и трофеи, в върхове и заглавия. Тя е в музея на “Сантиаго Бернабеу” и в паметта на всеки почитател на клуба. Отвъд постигнатото от мен, помня, че в тези 9 години аз имах взаимоотношения на дълбоки обвързаност и почитание за почитателите на тима. Привързаност и почитание, които подкрепям и до през днешния ден и които постоянно ще оценявам. Знам, че същинските последователи на Реал Мадрид ще продължат да ме пазят в сърцето си, както и аз ще ги вардя в моето.

Също както този финален епизод в Испания, постоянно има вести и истории, които ме свързват с редица клубове от разнообразни шампионати, като никой в никакъв случай не си прави труда да разбере самата истина. Сега нарушавам своето безмълвие, с цел да заявя, че не мога да разреша на хората да не престават да си играят с моето име. Аз оставам фокусиран върху моите кариера и работа, както и отдаден и квалифициран за всички провокации, против които би трябвало да се изправя. Всичко останало? То е единствено приказки”, написа CR7.

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР