Петкратният носител на „Златната топка“ Кристиано Роналдо от Ювентус пренебрегна

...
Петкратният носител на „Златната топка“ Кристиано Роналдо от Ювентус пренебрегна
Коментари Харесай

Роналдо философства след наградата на Меси

Петкратният притежател на „ Златната топка “ Кристиано Роналдо от Ювентус подцени церемонията по връчването на премиите The Best на ФИФА, макар че бе включен в идеалния отбор на годината, а събитието бе в Милано – единствено на няколко часа път от Торино, където живее. Португалецът публично уточни здравословен проблем за отсъствието си. Заради него той ще пропусне и дуела с Бреша от Серия " А ".

Веднага откакто премията за най-хубав футболист на годината беше връчена на Лионел Меси от Барселона, Роналдо разгласява в Instagram фотография на себе си с книга, а под фотоса постави откъс от книгата, която чете. Оказа се, че тя е на бразилския лекар и публицист Лаир Рибейро.

" Търпението и постоянството отличават професионалиста от дилетанта. Всичко огромно, което виждаме през днешния ден, е било малко през вчерашния ден. Не може да извършите всичко, само че правете всичко, с цел да сбъднете фантазиите си. И помнете, че след най-дълбоката нощ постоянно идва зората ", написа Роналдо под фотографията, цитирайки бразилския публицист.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР