Петко Петков е едно от най-новите попълнения на ЦСКА 1948.

...
Петко Петков е едно от най-новите попълнения на ЦСКА 1948.
Коментари Харесай

Ново попълнение на ЦСКА 1948: Имах оферти от Първа и Втора лига, от Кипър също

Петко Петков е едно от най-новите попълнения на ЦСКА 1948. Той бе притеглен от Рилски състезател, където единствено през този сезон, вкара 16 гола.

28-годишният футболист разкри в изявление за клубния уебсайт, че е имал предложения от Първа и Втора лига, както и от Кипър, само че е предпочел да облече екипа на " алените ".

 ЦСКА 1948 работи по привличането на класно попълнение
ЦСКА 1948 работи по привличането на класно попълнение

Трансферът би трябвало да стане факт през януари

" Един по един всички другари се записаха да упражняват футбол. Реших, че и аз би трябвало да се опитвам, по този начин стартира всичко. На 17 години ме взеха в първия тим на Монтана. Тогава записах и първия си мач в професионалния футбол, отборът беше в " Б " група. На 18 години подписах първи професионален контракт.

В един миг взех решение да се прибера в София, писна ми да обикалям. Реших, че мъчно ще се изкарат пари от футбола ", описа Петко.

Той и брачната половинка му се занимават с ръководството на фитнес зали, като самият той е както шеф, по този начин и инструктор.

" Коректността е доста значима. Например, в никакъв случай не си разрешавам да изготвям хранителен режим, макар че знам много по тематиката. Но има си експерти - диетолози. Те вършат измервания, стратегии. Пращам клиентите си при тях. Не желая просто да взема нечии пари ", прибавя играчът.

 Валентин Илиев: Единствената цел пред ЦСКА 1948 е класиране във Втора лига
Валентин Илиев: Единствената цел пред ЦСКА 1948 е класиране във Втора лига

" Емил Гъргоров направи сериозен компромис, с цел да играе при нас "

" Харесах се на много тимове. Оцениха, че съм голмайстор на групата, макар че играя за 13-ия в класирането. Това не е елементарно. Не единствено ЦСКА 1948 ме изиска. Имах оферта от тим от Първа лига, няколко клуба от Втора. Но същински ме притегли предлагането на отбор от втора дивизия на Кипър. Даваха ми доста положителни условия. Но реших, че ЦСКА 1948 е последният ми трен във футбола. Това е шансът да се развия ", споделя още Петков.

 Снимка 330892
Източник:

" От дете учителите ме пращаха на републикански шампионати по лека атлетика. Винаги съм бил измежду първите на тичане. Искам да стана голмайстор с ЦСКА 1948 във Втора лига. После и в първа. Този тим ще се изкачи бързо в елита.

Няма разлика сред дилетантите и Първа или Втора лига. Само в тичането, тъй като тимовете в елита водят някаква подготовка. Тези в нашата група свършват въздуха. Иначе и при " експертите " е едно ритване на топката нагоре ", приключва голмайсторът.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР